• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejvid Bekam uvek tu da bude najzgodniji u loži Vimbldona: Spreman da ozbiljnije uplovi u svet mode

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponovo u loži sa mamom Sandrom

  • 0
Dejvid Bekam Foto: Darren Fletcher / News Licensing / Profimedia

Ako postoji neko ko se zalaže da muškarci treba da nose odela svakog dana, to je zasigurno Dejvid Bekam, neprikosnoven u mnogo čemu.

Pedantno obučena fudbalska superzvezda ima odela za svako godišnje doba i za svaku priliku, bilo da se radi o letnjem lanenom kompletu ili vunenom kariranom sakou, a u međuvremenu nosi "dior" smoking.

To je karakteristika koja ga je učinila najbolje obučenim u loži prestižnog teniskog turnira, koji zahteva tradicionalni kodeks oblačenja. Za ljubitelje svedenog odevanja, gde se znaju neka pravila, a onda se ona i poštuju, Vimbldon je svojevrsni praznik mode.

Bekam je prisustvovao otvaranju teniskog turnira u Londonu, došavši u ložu u jednom od svojih najoštrijih letnjih odela do sada: platnenom odelu, koje je upario sa bledo plavom oksfordskom košuljom, tamnoplavom džepnom maramicom i braon svilenom kravatom dizajnerske kuće "Boss".

Tajming ima smisla, jer je Bekam nedavno potpisao višegodišnji ugovor kao "gost dizajner" za "Hugo Boss" brendove. Očekuje se da će se njegova prva kolekcija za nemačkog giganta muške odeće desiti ove jeseni za sezonu proleća 2025.

Bekam je sedeo pored svoje mame Sandre u Kraljevskoj loži, gde se kasnije fotografisao sa fanovima i razgovarao sa kolegom teniskim entuzijastom Dejvidom Atenboroom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Ne mogu ni kafu da popijem na miru": Bekam se sprdao s Viktorijom koja trenira na njihovoj jahti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On