• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bastijan Švajnštajger puni 40 godina: Srpski zet bio u dugoj vezi, a onda mu je Ana promenila život

Vreme čitanja: oko 1 min.

U srećnom je braku sa bivšom srpskom teniserkom

  • 0

Svima koji su pratili fudbal i reprezentaciju Nemačke, ime Bastijana Švajnštajgera je bilo i te kako poznato. Međutim, nakon što je zarobio srce jedne od najlepših sportistkinja sveta, naše Ane Ivanović, njegovo ime je tek onda postalo poznato u Srbiji. Verovali ili ne, on 1. avgusta puni 40 godina!

"Srpski zet", kako ga od milošte zovemo, rođen je u Kolbermoru, a fudbal je zavoleo pored starijeg brata Tobijasa. Iako je Bastijan mlađi, ipak njega navijači zovu "Basti" ili "Švajni", što nije slučaj i sa njegovim bratom.

Od bivšeg selektora Joakima Leva dobio je pohvale da je "jedan od najvećih igrača kog je Nemačka imala".

Čak 17 godina je proveo u minhenskom Bajernu, ostavivši veliki trag, a posle toga je otišao u Mančester Junajted, da bi prešao i u Čikago Fajer. Iz sveta fudbala se povukao u oktobru 2019. godine. Takođe, bio je i član nemačke reprezentacije.

Kada je reč o privatnom životu, dugo je bio u vezi sa manekenkom Sarom Brandner i javnost je verovala da će se desiti i dan kada će zaploviti u bračne vode. Međutim, posle sedam godina (od 2007. do 2014. godine), umesto pred oltar, oni su se razišli. Samo dva meseca posle razlaza, njega je osvojila naša Ana Ivanović sa kojom je i započeo vezu. Samo dve godine kasnije, oni su se venčali na romantičnoj ceremoniji u Veneciji. Koliko se vole, pokazuju i brojne fotografije koje rado dele na "Instagram" profilima.

Iz njihove ljubavi rodila su se tri dečaka: Luka (2018), Leon (2019) kao i sin rođen prošle godine kojem se još uvek ne zna ime.

Obožava Srbiju, kada mu vreme dozvoljava gledalac je mečeva košarkaškog kluba Partizan, a voli da dođe u našu zemlju gde uživa u dobroj hrani, muzici i provodu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Švajni opet među Grobarima: "Volim ove ljude, volim Srbe"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On