• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad bi žena pravila muškarca, ovako bi izgledao: Lice anđela, mišići isklesani, a zbog ovoga ga sve žene žele

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokazao pre svega poštovanje prema braku, aonda i ženi koja je rodila njihovu bebu

  • 0
Ros Dikerson Foto: Instagram/dickersonross

Potraga za "idealnim" muškarcem uvek se završi daleko od očekivanja sa kojim je započeta. Odavno smo nadrasli površinsko zaljubljivanje zbog fizičkog izgleda i činjenica jeste da će uvek karakter pobediti u izboru za pravog partnera.

Međutim jedan tata ima sve ono što bi žena na samom početku poželela, a sudeći da sa svojom suprugom ima srećan brak i dete, sigurno da poseduje i dobre osbine.

Naime, snimak za kojim su žene takoreći "poludele" jeste od ovog gospodina Rosa Dikersona, koji na svom profilu uglavnom pokazuje svoj neverovatan rad na sebi i izvajano bodibildersko telo. Međutim, jedan snimak ne odnosi se na teretanu i naporan rad sa stotinama kilograma teških tegova, već na ono što nekada može biti mnogo teže od toga - poslovi po kući. 

Ros je pokazao kako ispraća iz kuće ženu i dete uz nežne poljupce, ulazi u dom i započinje čišćenje. Vidimo da detaljno riba flašice i cucle za bebicu, a apotom uključuje usisivač i započinje detaljno usisavanje.

Potom, oprane sudove veraća na svoje mesto i ostavlja za sobom čistu kuhinju. A, da bi se glancala, dodatno ju je oribao sredstvom za čišćenje.

Smeće, naravno, sakuplja i baca u obližnji kontejner, a zatim čini ono što se mnogim muškarcima čini kao matematički zadatak. Odvaja veš po bojama koji je za pranje i uključuje mašinu. Dok mašina za pranje veša ne završi, red je da oriba pod i to čini baš kako treba.

Sakupio je sve bebine igračke, zategnuo krevete, obrisao prašinu i poslagao knjige, a zatim i raširio oprani veš na žicu za sušenje.

Skinuo je majicu i zalio baštu sa cvećem.

Komentari ispod snimka možete zamisliti kakvi su.

- Gde mogu da nabavim ovakvkog muža???

- Da nema slučajno starijeg brata?

- Ženo draga, imaš premiju kod kuće. 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jovanka je već 11 godina vulkanizerka: “Ruke se operu, obraz nikad”

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On