• 1

Vreme čitanja: oko 4 min.

Novi detalji o prevari bivšeg bubnjara Nirvane koja je šokirala svet: Angažovan advokat, ćerke gase mreže?

M. M.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Dejv Grol imao je "jezivo" predviđanje o zajedničkoj budućnosti sa svojom suprugom, jer kada ju je upoznao, prvo što joj je rekao je: "Ti si moja buduća bivša žena"

  • 1
Dejv Grol Dave Grohl Foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ne prestaju "muke" za nevernog frontmena grupe "Foo fighters" i bivšeg bubnjara kultne grupe "Nirvana", koji se ovih dana našao u žiži javnosti nakon priče o neverstvu. Dejv Grol https://ona.telegraf.rs/lifestyle/ljubav/3963785-suprugu-moli-za-oprostaj-zbog-vanbracne-cerke-ovo-sto-je-rekao-bilo-je-upozorenje-koje-je-zanemarilase  ovaj put ograđuje da nova viralna objava žene na Instagramu koja navodno prikazuje još jedno njegovo vanbračno dete zapravo laž. Ona se pojavila nakon što je Grol priznao da ima bebu van svog braka sa Džordin Blum.

Izvesna @valeriegreiston podelila je u sredu fotografijubebe koja drži majku za ruku, uz dugačku objavu u kojoj tvrdi da dete takođe pripada poznatom rokeru.

- Moja slatka Roksi Džuni Grol, biti tvoja mama je već najneverovatnije iskustvo u mom životu - navodi se u postu: - Svakim danom se sve više zaljubljujem u tebe i ovu novu ulogu.

Netizenova tvrdi da je Grol bio „uz nju tokom cele trudnoće“, rekavši da je „zahvalna na njegovoj ljubavi i podršci“.

Međutim, post je ubrzo izbrisan, a muzičarev PR je brzinom svetlosti demantovao vest da je dete na slici potomak rok zvezde.

Lažan post Dejv Grol Foto: Printskrin @valeriangreyston

Grol je već uveliko šokirao svoje fanove u utorak kada je putem Instagrama objavio da je dočekao ćerku sa misterioznom ženom koja nije njegova supruga sa kojom je u braku od 21 godine.

- Nedavno sam postao otac nove ćerke, rođene van mog braka - napisao je i dodao: - Planiram da joj budem roditelj pun pun ljubavi i podrške.

Uz to, bivši bubnjar Nirvane insistirao je da i dalje voli svoju ženu i njihovo troje dece i da čini sve što je moguće da „povrati njihovo poverenje i zaradi njihov oproštaj“.

- Zahvalni smo na vašem razmatranju prema svoj deci koja su uključena, dok zajedno idemo napred - dodao je on.

Grol, međutim, nije podelio identitet žene sa kojom je imao vanbračnu vezu niti ime svog novorođenčeta.

Za to vreme, ćerke muzičara Vajolet (18), Harper (15) i Ofeliju (10) koju deli sa suprugom Džordin Blum (48), su deaktivirale svoje Instagram naloge, što ukazuje na napetost u porodici. A, kako strani mediji prenose, advokat za razvod je navodno angažovan neposredno pre nego što je muzičar izašao sa šokantnim vestima u javnost.

Muzičar i bivša manekenka u braku su od avgustu 2003. godine, i delovali su veoma skladno kada su viđeni poslednji put zajeno tokom meča u Vimbldonu u julu ove godine. Međutim, već uskoro je sve počelo da visi na ivici, jer je na snimku koji se ponovo pojavio ovih dana, prošlog meseca Blum primećena bez venčanog prstena dok su ona i njen muž izlazili u Los Anđelesu.

A i pre toga je bilo takozvanih "crvenih zastavica". Zapravo Grol je izneo neka "jeziva" predviđanja o njihovoj zajedničkoj budućnosti i pre nego što se oženio sa suprugom. U jednom intervjuu kada je govorio o noći kada je upoznao Blumovu dok je bio sa pokojnim kolegom iz benda Taejlor Havkinsom u baru u Holivudu, prisetio se šta je rekao kada je video buduću suprugu.

- Tejlor je izgledao tako da su mu devojke slale piće. I neka "bomba" dolazi i počinje da priča sa Tejlorom, a ja sam upravo završio sa svirkom i imam na sebi patike, bez čarapa, prljav šorc i prvljavu majicu, orkužen prelepim Holivudom - opisao je situaciju a onda primetio Blumovu: - Bio sam zatečen "O moj Bože. Nema šanse!" Dakle, samo pijem piće i ponašam se kao magarac. Bio sam ljut i buljio u nju, a onda joj rekao: 'Ti si moja buduća bivša žena!". A onda mi je dala svoj broj na kom je pisalo: "Džordin, tvoja buduća bivša žena".

Dave Grohl, Dejv Grol, Foo Fighters Foto: Tanjug/AP

Dve godine nakon tog sastanka, par se venčao 2003. u svom domu u Los Anđelesu.

A da je teško biti u vezi sa poznatom rok zvezdom svedoči i Grolova bivša devojka Tina Basich koja je tvrdila da ju je muzičar prevario tokom njihove veze - decenijama pre nego što je priznao da je postao otac deteta van svog trenutnog braka.

U svojim memoarima iz 2003. ona je napisala o bolu koju je pretpela zbog romanse koju je njen izabranik imao sa još jednom ženom tokom njihove veze. Par je izlazio oko dve godine krajem 90-ih i raskinuo u vreme kada je Basich slomila nogu. Profesionalna snouborderka je opisala muzičara iz tog perioda, da je bio prezauzet svojim „multimilionskim ugovorima o pločama, rokovima sa izdavačkim kućama, muzičkim spotovima i press turnejama“ — sve dok je „pokušavao da zadrži fokus na kreativnosti i pisanju muzike“.

Pritisak je bio prevelik za njihovu vezu i ona je osećala da mu „oduzima vreme od karijere“.

- Ne znam kako bilo ko u njegovoj profesiji može da ima normalan odnos sa devojkom... ili dve, kako se ispostavilo. Saznala sam za to iz druge ruke, kada se činilo da svi drugi na svetu znaju za to osim mene - ispričala je i priznala da je bila „tako razočarana i ljuta“ na sebe „što je uvučena“ u takvu priču: - Raskidi su užas. Ali odlasci iz rok zvezda su najgori. Sve što sam dobila je petominutni telefonski poziv od njega, nakon pet nedelja kada sam zvala i pokušavala da ga dobijem jer sam samo morala da znam da li su ove glasine istinite. Želela sam da čujem direktno od izvor.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kurt Kobejn je na ovoj gitari "pokidao" najveći hit Nirvane: Otišla za sumanutu sumu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike On

Komentari

  • Vodolijax

    12. septembar 2024. | 18:22

    Ja mislio on ubio nekog......a on napravio dete......pa učinio dobro delo za čovečanstvo........

    Podelite komentar