• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Megan Markl bi mogla da postane najplaćenija influenserka na svetu

Vreme čitanja: oko 3 min.

Vojvotkinja bi mogla da zaradi 234.000 evra po postu nakon što se sprijateljila sa guruom koji stoji iza linija lepote Sindi Kraford i Džej Lo i mogla bi da parira kampanji Kim Kardašijan

  • 0
Megan Markl Megan Markl Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Megan Markl bi mogla da postane jedna od najplaćenijih influensera na svetu.

Ona će, naime, ukoliko postane novo lice francuske modne kuće Dior da prima 234.000 evra po jednoj objavi za podršku brendovima.

Vojvotkinji od Saseksa ranije ove nedelje doživela je značajan finansijski udar nakon što je audio gigant Spotifaj objavio da neće obnavljati njen podkast "Archetipes" za drugu sezonu nakon "zajedničke" odluke, što bi Megan i princa Harija moglo da košta da izgube 10 dolara miliona.

Ali Megan je spremna da se dočeka na noge, jer bi prema nezvaničnim informacijama mogla da "vredi stotine miliona dolara" ako prihvati ugovore o brendu koji joj se navodno nude.

Stručnjak za brend i kulturu Nik Ede rekao je za Daily Mail da bi Megan mogla da postane jedan od najvećih influenserki na svetu i da bi "mogla da zapoveda milionima" ako postane zaštitno lice Diora.

- Ako se posao ostvari, mogla bi čak da parira prihodu koji je Kim Kardašijan godinama donosila kroz svoje partnerstvo sa Dolce & Gabanna - zbog čega je platila 47 miliona dolara za jednostavno nošenje njihove odeće na dan svog venčanja - podvlači Ede.

Prijateljstvo sa ključnim marketinškim stručnjakom u LA i nova agencija za talente

Naime, vojvotkinja se sprijateljila sa marketinškim stručnjakom Viktorijom Džekson, koja je stajala iza jedne od prvih TV "informacionih" imperija šminkanja. Ona je inače udata za Bila Gatija, čija je marketinška kompanija Guti-Renker pomogla bivšem supermodelu Sindi Kraford da svoju kozmetičku liniju Meaningful Beauti pretvori u brend vredan 85 miliona evra. Ona takođe predstavlja i kompaniju Dženifer Lopez, "JLo Beauty".

- Megan i Viktorija su veoma bliske. Ako neko može da pomogne Megan da razvije brend za negu kože ili šminku, onda su to Viktorija i Bil - preneo je izvor iz Montesita.

Ova vest dolazi usred govorkanja da bi Megan uskoro mogla da pokrene svoj blog o zdravlju i životnom stilu "The Tig", u pokušaju da bude konkurenta "Goop web" stranici Gvinet Paltrou, koja navodno vredi 230 miliona evra. Nedavno je obnovila svoj zaštitni znak za veb lokaciju koju je pokrenula 2014. godine, ali je zatvorena 2017. nakon što se verila za princa Harija.

- Megan bi mogla da postane jedan od najvećih influenserki na svetu. Ona je već jedna od ljudi o kojima se najviše priča i fotografiše, tako da je maksimiziranje njenog profita i pridruživanje ovim brendovima veoma unosan korak. Cela porodica Kardašijan imala je komercijalni odnos sa Dolčeom i Gabanom koji je trošio ogromne količine na prodaju brenda i njihove porodice na honorare. Sa brendom kao što je Dior koji je povezan sa njom, mogli bi da potroše milione na nju, a takođe i zarade milione. Megan bi stoga mogla da osvoji milione tako što bi bila zaštitno lice Diora i mogla bi zaraditi stotine hiljada po objavi - ističe stručnjak.

Krunisanje kralja Čarlsa, princ Hari Foto: Tanjug/AP

U Los Anđelesu veruju da bi Megan mogla da bude na ivici potpisivanja ugovora sa Diorom, kako bi postala zaštitno lice kompanije pored zvezda kao što su Džoni Dep, Rijana i Dženifer Lorens. Megan je već obožavatelj njihove mode godinama, pa je čak i na kraljičinom platinastom jubileju bila obučena u Dior. I princ Hari je prošlog meseca doneo hrabru odluku da se upari sa francuskim dizajnerom za Kraljevo krunisanje umesto vojne odeće.

Vojvotkinjin rebrend vodi njena nova agencija za talente Vilijam Moris Endevor, koja vodi neka od najvećih imena u Holivudu, uključujući Opru Vinfri. Ari Emanuel je šef agencije i za njega se kaže da je „najbolji u poslu“ kada su u pitanju „korporativni poslovi i zarađivanje novca“. Insajderi u agenciji tvrde da su „ponude pljuštale“ otkako je vojvotkinja potpisala ugovor sa njim.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona