• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je žena koja je ljubila Bena Afleka pre Džej Lo? Uloge Bondove devojke i Merilin Monro donele su joj slavu

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica koja je odrasla u zemlji rastrzanoj sukobima dospela je do samog vrha holivudske elite

  • 0
Ana de Armas Foto: Tanjug/AP

Ana de Armes vinula se do zvezda rapidnom brzinom - iako je prvu ulogu u Holivudu dobila tek 2015. godine, već je nominovana za Oskara i jedna je od najplaćenijih glumica današnjice.

Devojka poreklom sa Kube odrasla je u akademskoj porodici, tokom ratnog stanja u rodnoj zemlji; uprkos čestom nestanku struje, inflaciji i problemima sa hranom, De Armasova opisuje svoje detinjstvo kao "srećno".

O svojoj lepoti brinula je putem prirodnih tretmana kojim ju je majka naučila, jer, kako kaže, "na Kubi nema krema u lepim bocama."

Glumačku karijeru započela je upravo u svojoj rodnoj zemlji, a nastavila je kao osamnaestogodišnjakinja u Madridu. Ubrzo ju je talenat odveo pravo do vrata Holivuda, a nakon prolaska kroz kapije filmskog glamura - briljirala je.

Brzi put uspeha i veza sa holivudskim zavodnikom

Posle nekoliko uspešnih televizijskih pojavljivanja u Španiji, Ana se uputila u Los Anđeles - uprkos činjenici da je njen američki akcenat bio prilično problematičan.

Prve uloge u "War Dogs" i "Knock knock" filmovima nisu ostale nezapažene, ali joj je slavu donela gluma u "Knives out" za koju je dobila Zlatnog globusa.

Godine 2020. glumila je kraj Bena Afleka u filmu "Deep water" (koji je Ben sam režirao i producirao), a ljubav sa ekrana preneli su i u stvaran život, te su se zabavljali deset meseci.

Izvori poznati paru navode da je njihova veza bila "komplikovana", a raskid "neizbežan".

Međutim, iako film loše ocenjen, ovo ostvarenje pomoglo je Ani da "zgrabi" uloge koje su je stavile na A-listu holivudske elite - ulogu Džejms Bondove devojke 2021. godine i Merilin Monro, 2022 godine.

Energiju, bol, talenat i rastrzanost Norme Džin prenela je na ekran autentično, a tome najbolje svedoči i nominacija za Oskara.

- Ne slažem se da film "Blonde" prlja sećanje na pokojnu Merilin. On pokazuje horor filmske industrije i brutalnost ljudi koji u njoj rade, a to je teška pilula za progutati - govorila je Ana na temu negativnih kritika, a prenosi "Wikipedia".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Marija Kilibarda za Ona.rs otkrila kako održava bujnu kosu i vitku liniju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona