• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta niste znali o glumici iz serije "Nikita"? Odbila Vladimira Putina, borila se sa anoreksijom

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odrasla je na brodu, ne voli Francusku i sjajan je sportista

  • 0
Peta Wilson Foto: Profimedia

Pita Vilson je Australijanka prodornih plavih očiju koje su začarale planetu devedesetih godina kada se pojavila u ulozi protagonistkinje Nikite u seriji "La femme Nikita". Iako je produkcija bila kanadska - dobar glas se daleko čuo, te su za Nikitu znali od Evrope, Amerike pa sve do Rusije.

Fatalna glumica dugo se bavila modelingom pre nego se oprobala u glumačkim vodama, a da ju je Artur Mendoza i te kako dobro podučio svim veštinama ovog zanata, najbolje govore nagrade koje je pokupila za kultnu ulogu.

1. Sport joj je "u krvi"

Nikita je u privatnom životu jednako posvećena treningu kao i u seriji. Zapravo, njeno poznavanje borilačkih veština je ono što je doprinelo odluci da baš ona zablista u ulozi tajne agentkinje.

Ova superžena takođe praktikuje jahanje, ronjenje, plivanje, kriket, jogu i baštovanstvo (što kaže da je "najnapornije"!)

2. Borba sa anoreksijom

Glumica je svojevremeno izjavila za "Chicago Tribune" da je pohađala 15 različitih škola, kao i da se u periodu oko 15. godine borila sa anoreksijom.

3. Odrasla je na brodu

Od prve do sedme godine, Pita je živela na brodu na Novoj Gvineji, zajedno sa svojom porodicom.

4. Vladimiru Putinu i dijamantskoj ogrlici je rekla "ne"

Vladimir Putin Peta Wilson Vilson Foto: Profimedia/AFP

Vladimir Putin je bio veliki fan serije "La femme Nikita", te je organizovao da Pita Vilson prisustvuje Internacionalnom filmskom festivalu u Moskvi. Nakon toga priredio je privatnu večeru u svojoj kući, a među gostima bio je i Pitin tadašnji dečko Demijan Haris.

Obezbeđenje je izvelo Demijana iz sobe, a Vladimir joj je izrazio divljenje i ponudio dijamantsku ogrlicu. Pita je bila učtiva, ali je kasnije izjavila da je to bio "košmar", prenosi "english.pravda.ru".

5. Ne voli Francuze

Glumica je jednom prilikom izjavila da ne voli Francusku ni Francuze, što je bila velika greška jer je serija "La femme Nikita" imala ogromni uspeh u toj zemlji - koji je, naravno, nakon toga drastično opao, prenosi Imdb".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona pita, Viktor Savić odgovara: "Ne bih igrao u projektu koji ide na štetu svog naroda i istorije"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona