• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne želim da me dodiruju, neću ovo da radim": Nikol Kidman brutalno iskreno o erotskim scenama u novom filmu

J. V.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne sme ni da ga pogleda na velikom platnu!

  • 0
Nikol Kidman Foto: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu premijerno će biti prikazan erotski triler "Babygirl", u kojem glavnu ulogu igra oskarovka Nikol Kidman.

Ali uprkos njenom velikom iskustvu i uspehu, scene intimnih odnosa i nage scene u novom ostvarenju "Babygirl" režiserke Haline Reijn su ipak gurnule Kidman do njenih granica. U razgovoru za "Vanity Fair", Nikol je izjavila da nije sigurna da ima dovoljno hrabrosti da pogleda film na velikom platnu tokom premijere na Venecijanskom filmskom festivalu.

"U redu, ovo je napravljeno za veliki ekran i da ga ljudi vide, ali onda ja kažem, to je drastično. Nisam sigurna da imam toliko hrabrosti. Napravila sam neke filmove koji su prilično eksponirajući, ali ne ovakvi", istakla je.

Slavna glumica nije srećna što je snimala scene seksa, ali je istakla da je to prosto tako moralo da bude.

"Nikada se nisam izvukla iz toga, stvarno. Bila sam iznervirana. U nekom trenutku sam pomislila da ne želim da budem dodirivana. Ne želim ovo više da radim, ali sam u isto vreme bila prisiljena da to učinim. Osećala sam se vrlo izloženo kao glumica, kao žena, kao ljudsko biće", ispričala je.

Film "Babygirl" je erotski triler, koji obiluje veoma eksplicitnim erotskim scenama i biće premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji. Ovo je priča o moćnoj poslovnoj ženi iz Njujorka, Romi, glumi je Nikol Kidman, koja naizgled uspešno balansira između poslovnog uspeha i lične sreće u braku sa pozorišnim rediteljem (kojeg igra Antonio Banderas). Međutim, kada Samuel (koga tumači Haris Dikinson) dobije posao pripravnika u kompaniji, Romi, dovodi svoju karijeru i porodicu u opasnost, ulaskom u strastvenu aferu sa novim zaposlenim.

Ona je potvrdila da je "Babygirl" njen najprovokativniji film do sada. Film sadrži veoma intimne scene, uključujući jednu u kojoj lik Nikol Kidman masturbira nakon odnosa sa svojim mužem, kog tumači Antonio Banderas.

(Ona.rs/Vanity Fair/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Defile svetskih zvezda na crvenom tepihu "Oskara": Nikol Kidman, Kristen Stjuart, Bili Ajliš,...

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona