• 1

Kejt Midlton odgaja decu po uzoru na pokojnu Dajanu: Smirenost na prvom mestu

Kejt je pokazala kako je ostati smiren ključna stavka u odgajanju dece

  • 1
Svečana povorka, platinasti jubilej Kraljica Elizabeta Foto: Tanjug/AP

Iako je nikada nije upoznala, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton odlučila je da svoje troje dece odgaja po uzoru na pokojnu svekrvu princezu Dajanu.

Kako prenose britanski mediji, sa odrastanjem princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luisa jasno se vidi da su Kejt i Vilijam neke metode vaspitanja preuzeli od pokojne princeze Dajane.

Na prvom mestu Kejt je od Dajane preuzela tehniku kako da ostane mirna u raznim situacijama. Ledi Di je bila stalno okružena stresnim situacijama i podnosila je razne pritiske, ali je znala kako da ostane smirena.

Kada pogledate Kejt, ona čini isto u javnosti i to je sigurno nešto što je preuzela od svoje pokojne svekrve.

Kako princ Hari i Vilijam nisu pohađali nikakve časove bontona i lepog ponašanja, ni Džordž, Šarlot i Luis nisu na to "primorani", a lepom ponašanju ih uči njihova majka.

Princeza Dajana, Hari Foto: Tanjug/AP

Ona im sugeriše kako bi trebalo da se ponašaju kao kraljevska deca, šta treba da urade u određenoj situaciji i kako da se poklone. Kejt na decu ne vrši nikakav pritisak, ne želi da budu nešto što nisu, piše Express.co.uk.

Mika Mejer, stručnjak za kraljevski bonton, kaže da se ovo najbolje pokazalo u načinu kako je Kejt reagovala na ponašanje svoje dece tokom proslave kraljičinog jubileja.

Tada je princ Luis svojim nestašlucima tipičnim za jednog četvorogodišnjaka punio naslovnice, a Kejt je ostala mirna i puna razumevanja.

- Svaki roditelj koji ima malu decu zna koliko ovakve situacije znaju da budu teške. Ona je uspela da ostane smirena, zbog čega je još više oduševila javnost. Ona ga je ispravila i rekla mu da nije lepo to što radi. Nije mu prekrila usta da se ne vidi kako plazi jezik. Nije uradila ništa zbog čega je javnost mogla da osudi njen potez. Uradila je sve graciozno i profesionalno - kazala je Mejer.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Vodolijax

    19. jul 2022. | 11:32

    Ovaj najmlađi izgleda vadiće im mast.......

    Podelite komentar