• 0

Stižu rode: Krisi Tajgen i Džon Ledžend posle 2 godine od smrti sina ponovo čekaju bebu

Njih dvoje već imaju ćerku i sina

  • 0
Chrissy Teigen, Krisi Tajgen, 64th Annual Grammy Awards - Arrivals Foto: Tanjug/AP

Manekenka Krisi Tajgen i pevač Džon Ledžend posle dve godine od smrti sina objavili su da će ponovo postati roditelji. Krisi je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu trudnički stomak, a ovom prilikom se obratila svojim fanovima:

- Poslednjih nekoliko godina sam preživela, najblaže rečeno, pomešanja osećaja, ali radost je ponovo ispunila naš dom i srca. Još jedna beba je na putu! Pre svake kontrole bih sebi rekla "u redu, ako je beba dobro, objaviću", ali onda čujem svoje otkucaje srca i odlučim da sam ipak još uvek nervozna. Mislim da nikada neću izaći sa pregleda sa više uzbuđenja nego živaca, ali za sada je sve savršeno i lepo i osećam se puno nade i neverovatno. Ok fuj, bilo je jako teško zadržati ovo tako dugo!

Njena fotografija je za samo devet sati prikupila više od 2,5 miliona lajkova, a komentari podrške su se samo nizali ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

- Ovo je najlepša vest koju sam čula u poslednje vreme. Bravo mama, bravo tata - glasio je samo jedan od komentara.

Inače, slavni par se venčao 2013. godine i već imaju ćerku Lunu (6) i sina Majlsa (4).

Otvoreno su govorili o traumatičnom periodu

Kris i Džon su pre dve godine izgubili sina u petom mesecu trudnoće, a nekoliko nedelja nakon nemilog događaja Krisi Tajgen napisala je esej u kojem je iznela svoja osećanja.

- Zamišljala sam da ću sedeti u uglu spavaće sobe sa prigušenim svetlima, odvlačeći misli. Popila bih čašu crnog vina, prekrila se ćebetom i dobila priliku da napišem "šta se dogodilo". Čitam bezbroj beleški na telefonu, misli koje su mi nasumično dolazile poslednjih nedelja. Zapravo, nisam znala kako da ovo počnem, bez obzira na to u kojoj se sobi ili stanju budem nalazila, ali čini mi se ispravim da počnem tako što ću vam se zahvaliti.

Nakon što smo izgubili Džeka, bila sam veoma zabrinuta jer nisam uspela da zahvalim svima na neverovatnoj ljubaznosti. Želela sam da zahvalim svima, podelim našu priču sa svakom osobom. Ali sam znala da nisam u stanju da to uradim. Za mene je napomena "nema potrebe da odgovaraš" bila istinsko olakšanje. Zahvaljujem se svima - napisala je Krisi.

Ona je u više navrtala rekla da misli da nikada više neće ostati u drugom stanju, zbog traumatičnog iskustva, ali je sudbina ipak imala drugi plan.

Video: Posle nekoliko pobačaja postala je majka u 49. godini: Optužuju je da je sebična

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica