• 2
 ≫ 

Muž i žena sa sedmoro dece žive u autobusu: "Često nije lako, ali je uvek lepo"

 ≫ 

Oni već četiri godine žive ovim načinom života

  • 2

Da nije važno gde si, nego s kim si, dokazuju i Britni (34) i Džej Di (37). Naime, Britni i Džej imaju sedmoro dece, šest dečaka i jednu devojčicu, a već četiri godine putuju po Americi i žive u preuređenom autobusu.

Ova porodica detalje iz svog života objavljuje na skoro svim društvenim mrežama gde veliki broj pratilaca uživa u njihovim video-snimcima u kojima pokazuju zanimljive trenutke.

- U ovom autobusu živimo, istražujemo i rastemo kao porodica - kažu u jednom videu Britni i Džej.

Njihovo najstarije dete ima 11 godina, a najmlađe samo četiri meseca, te i sami naglašavaju da život u autobusu nekada nije lak, ali da je uvek lep.

Britni i Džejms su svojim pratiocima pokazali unutrašnjost autobusa, a ljude, kažu, najviše iznenadi lokacija njihovog bračnog kreveta.

- Kada uđete u našu dnevnu sobu, videćete da imamo dva duga kauča sa šest pričvršćenih sigurnosnih pojaseva. To je posebno dobar prostor za zajedničke filmske večeri. Naš krevet se spušta sa plafona - pojasnili su.

Kako kažu, dok su razmišljali o uređenju autobusa, shvatili su da bi prostor posvećen glavnoj spavaćoj sobi bio gubitak za njihov stil života.

- Džej Di i ja obično rano ustajemo i cilj nam je bio da napravimo maksimalno funkcionalan prostor bez žrtvovanja bilo čega. Znali smo da nam ne treba glavna spavaća soba za izležavanje i da će se deca sigurno voleti da se druže u svojoj - rekla je Britni.

Ovaj bračni par radi "na daljinu", te im to omogućava da više putuju i istražuju.

- Sa našim nekonvencionalnim stilom života, nedeljama pešačenja nacionalnim parkovima, novim muzejima i gradovima, i našom sve većom ekipom, srećom, zaspati nije problem - zaključila je Britni, a prenosi The Sun.

Inače, pratioci ih često pitaju do kada planiraju da žive ovakvim načinom života, a njihov odgovor je da "ništa ne planiraju".

Video: Renata u sobičku gaji 3 dece: Čisti ulice da ih prehrani, sama testerom seče drva

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • možda i ne mora tako

    6. novembar 2022. | 19:58

    koja sreća...

    Podelite komentar

  • Gol

    6. novembar 2022. | 19:44

    Cudno mozda imaju loto premiju

    Podelite komentar