• 1

Njena ćerka ima 9 godina i pirsing u nosu: Mami nije jasno šta je tu strašno

Ćerka Bela kaže da je sama htela pirsing i da ništa nije bolelo

  • 1

Mama je zbog video-snimka razbesnila i zabrinula mnoge korisnike "TikTok-a". Na ovom videu, prikazala je svoju devetogodišnju ćerku, a jedan detalj, neobičan za dete tih godina je privukao pažnju svih koji su naleteli na ovaj snimak.

Njeni pratioci su je zbog dozvole da devojčica ima pirsing okarkterisali kao lošu mamu, a još pogrdniji nazivi su se samo nizali u komentarima. Video u kojem govore o pirsingu pregledan je više od 20 miliona puta.

- Čekaj, ona ima šest godina, zašto ima pirsing u nosu? - jedan korisnik je upitao.

- Ona ima devet godina i ima pirsing zato što ga je tražila - odgovorila je mama Megan.

Da je previše mlada za pirsing i za šminku, odnosno maskaru koju nosi u nekolicini videa, složili su se roditelji koji svojoj većoj deci ne bi ovako nešto dopustili. Megan je na to samo odgovorila da u Ilinoisu sve može i da je njena ćerka Bela probušila nos jer ne voli minđuše.

@megz_nichole217 But why is it just “so cute” when a 2 year old is wearing a crop top but y’all flip over a nose ring? #HolidayOREOke #pierced #judgemental #nosepiercing #ringdoorbell #coolmom #spoiled #tinyviolin #foryou ♬ оригинальный звук - zotov

Mnogi su bili veoma zbunjeni zbog Belinih godina, a jedan korisnik je napisao: - Izgleda da ima sedam i 15 u isto vreme zbog pirsinga u nosu". Drugi se složio, napisavši: "Ona je dete i odrasla u isto vreme".

U drugom videu, Meagan se nadovezala, rekavši:

- Što se tiče prstena za nos, ona ima devet godina, okej, ako želi prsten za nos... Šta je tu strašno? Mislim, ja joj nisam tetovirala lice, samo je htela jednostavan prsten za nos.

Majka i ćerka su podelile još jedan video, gde je Bela rekla gledaocima:

- Ne govorite ništa o tome... dobri ljudi mogu da kažu nešto o tome, ali ako ćete nešto da kažete zločesti o tome, samo nemojte da kažete bilo šta molim vas.

Megan je takođe dodala da je Bela dozvoljena da nosi maskaru, objašnjavajući:

- Ona je prirodno svetlo plava, a njene obrve i trepavice su zaista svetle i samo želi malo boje na njima. Bela je takođe podelila da pirsing nije boleo i da je majka nije "terala" da uradi pirsing, piše "Yahoo".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Mlj1228

    5. januar 2023. | 12:51

    Da li ta, nazovimo mama, razmišlja ili samo misli da misli?! Da li ona uopšte vidi, i kako vidi svoju ćerku za 10 i više godina?! Zbog takvih roditelja, koji na sve načine kopiraju satanistički zapad, ovaj svet ide direktno u provaliju!!!

    Podelite komentar