• 4

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena je rasplakala devojčicu u avionu i insistirala da se pomeri sa mesta: Svi smatraju da ona jeste u pravu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Putnica je saopštila ocu devojčice da je sedište njeno i doplaćeno, pa je tata zamolio devojčicu da se pomeri. Počela je da plače, a žena se osetila užasno u tom trenutku

  • 4
dete u avionu Foto: Shutterstock

Jedna žena je otkrila kako je rasplakala devojčicu u avionu tako što je naterala da se skloni sa sedišta koje je do prozora.

Putnica je pronašla devojčicu kako sedi na sedištu uoči devetosatnog leta i insistirala je da se pomeri kako bi ona mogla da sedne tu. Za posebno sedište do prozora doplatio je otac ove žene.

Devojčica je počela da plače dok su je premeštali na sedište u sredini. Zbog toga se žena osećala loše, pa je došla popularni forum "Redit" da pita da li je ona ispala loša u toj situaciji.

Napisala je na "Reditu": "Imala sam rezervisano mesto do prozora za svoj let i radovala sam se tome. Kada sam stigla tamo, dete je sedelo na mom sedištu, a njen tata na srednjem sedištu".

- Pogledala sam tatu i pokazala na sedište do prozora govoreći da mislim da je to moje sedište, očekujući da se pomeri. Pogledao me je i rekao da je ona dete i pokazao na sedište pored prolaza sugerišući da ga zauzmem.

Putnica je saopštila ocu devojčice da je sedište njeno i doplaćeno, pa je tata zamolio devojčicu da se pomeri. Počela je da plače, a žena se osetila užasno u tom trenutku.

- Devojčica se pomerila i sela u sredinu. I ja sam sedela zavaljeno da bi ona videla kroz prozor. Njen tata jo je rekao jednu ili dve podrugljive opaske o meni, pa sam samo želela da znam, da li sam loša što insistiram da sedim na svom mestu.

Međutim, žena je naišla na ogromnu podršku javnosti, a mnogi su rekli da je otac deteta kriv za situaciju.

Jedan je napisao: "Platili ste sedište da biste mogli da ga koristite, a otac je u ovoj situaciji znao da sedište u koje je stavio svoje dete nije njihovo".

Drugi je rekao: "Kakva je to epidemija ljudi koji pretpostavljaju da mogu da zauzmu mesto druge osobe? Otac može da zadrži svoje podrugljive primedbe za sebe".

Treći je dodao: "To je vaše mesto. Plaćeno je. Nikada se nemojte osećati loše zbog ovoga".

Svađe oko sedišta su veoma česte u avionima, toliko da stjuardese ponekad moraju da se umešaju.

Jedan član kabinske posade rekao je za "Sun Online Travel" da mrze da se bave sporovima oko sedišta.

Rekli su: "Ako je to vaše sedište, nemate apsolutno nikakvu obavezu da se pomerate. Ako želite da budete prijateljski raspoloženi i pustite razdvojene prijatelje, partnere, roditelje, koga god, da sede jedni pored drugih, dobrodošli ste, ali nemojte da se osećate loše ni što kažete ne".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Deca nisu bozanstva

    25. februar 2023. | 14:25

    Zena je apsolutno u pravu. Ona je sediste doplatila sebi, a ne tudjem detetu, a to je mogao da uradi i otac detete, zar ne?

    Podelite komentar

  • ZDjB

    25. februar 2023. | 16:09

    Apsolutno ste u pravu vi jer ste jos doplatili za to sediste. A otac deteta je jako bezobrazno i drsko postupio. A vi se osecate nelagodno a treba naprotiv

    Podelite komentar

  • Sale71

    25. februar 2023. | 15:27

    Ja bih ustupio to sedište detetu,to je njima veći doživljaj,možda bih pitao oca da mi vrati doplatu,ako ne alalio bih,neka su deca sretna!

    Podelite komentar