• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza Šarlot napunila 8 godina: Rođendan obeležen dirljivom fotografijom koju je napravila mama Kejt

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sličnost sa ocem se sve više uočava

  • 1
Šarlota princeza, the royal family Foto: Instagram/theroyalfamily

Šarlot, srednje dete princa Vilijama i Kejt, princeze od Velsa, proslavila je osmi rođendan u utorak, 2. maja, a nova fotografija mlade princeze koju je napravila njena majka objavljena je kako bi porodica obeležila taj poseban dan.

Na dirljivoj slici, koja je snimljena tokom vikenda, vidi se ozarena princeza Šarlot kako se osmehuje dok sedi u beloj pletenoj stolici.

Možda nije iznenađujuće da postoji snažna porodična sličnost između sedmogodišnjakinje i njenog oca princa Vilijama u istom uzrastu. Od oblika očiju do njenog nosa i načina na koji se smeje, princeza Šarlot je očigledno nasledila brojne osobine svog oca.

Fotografije objavljene prošle godine, za Šarlotin sedmi rođendan,  prikazuju je kako se smeje u kameru i pozira sa psom.

Princeza Šarlot Foto: Tanjug/AP

Šarlot je rođena u 08.34 u maju 2015. u Lindo krilu bolnice Svete Marije u Padingtonu, London, u istoj bolnici u kojoj je Kejt rodila sinove, princa Džordža i princa Luisa.

Njeno ime je Šarlot Elizabet Dajana, sa srednjim imenima u znak počasti njenoj prabaki, kraljici i njenoj pokojnoj baki po ocu, princezi Dajani.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Kod muškaraca "mrtva trka"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari