• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovoj devojčici niko nije došao da rođendansku žurku: Mama je našla rešenje i ulepšala joj divan dan

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mama je bila tako zahvalna svim porodicama koje su se potrudile da Vilin peti rođendan bude poseban

  • 2
rođendan Foto: Shutterstock

Ako nešto roditelji žele za svoju decu, to je da ih uvek gledaju srećne i nasmejane. Međutim, bez obzira na roditeljsku brigu i ljubav, neke situacije su jednostavno neizbežne i vaše dete mora da prođe kroz njih, kao nužnu fazu odrastanja.

Mama četvoro dece Leks Ficdžerald planirala je rođendansku zabavu za svoju ćerku Vilu u lokalnom restoranu brze hrane u Teksasu. Pripreme su tekle po planu i devojčica je sa nestrpljenjem čekala dolazak gostiju. Međutim, ni posle sat vremena niko se nije pojavio, iako se isprva samo činilo da će gosti kasniti.

Ali kada se definitivno niko nije pojavio, Leks je bila uznemirena zbog svoje devojčice.

- Kao mami, srce mi se slamalo zbog moje devojčice dok je sedela i čekala da joj prijatelji stignu - napisala je Leks u sada viralnoj objavi na "Instagramu".

- Pozvali smo ceo njen razred, prošlogodišnji razred i prijatelje koje smo stekli usput i samo 30 odsto je potvrdilo dolazak. Mislili smo da će mala zabava biti jednako zabavna, ali 20 minuta nakon što sam čekala da prijatelji stignu, shvatila sam da je moguće da se niko neće pojaviti.

Pitajući se kako će Vili da kaže da se niko neće pojaviti, Leks je morala da razmišlja u hodu i to brzo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Lex Fitzgerald (@lex.fitzgerald)

- Nisam htela da kažem svojoj devojčici da niko neće doći na njen rođendan. Brzo, pomislila sam da kontaktiram svoju lokalnu "Fejsbuk" grupu i pošaljem takozvani "signal slepih miševa" drugim porodicama.

Leks je objavila sliku svoje devojčice kako sedi sama za stolom na "Fejsbuk" stranici svoje zajednice, ne očekujući mnogo od poziva u poslednjem trenutku. Ali ono što se sledeće dogodilo pretvorilo je ovaj dan u možda i najzabavniji ikada.

- U roku od MINUTA porodice su se pojavile spremne da podele dan sa Vilom. Prešli smo od nijedne osobe za njenim rođendanskim stolom do nijednog slobodnog stola u restoranu.

- Ceo restoran je bio prepun porodica koje su odbijale da puste moju ćerku da slavi sama.

Leks je bila tako zahvalna svim porodicama koje su se potrudile da Vilin peti rođendan bude poseban.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • ja

    22. jun 2023. | 13:23

    nesto slicno se desilo mojoj sestri ( mladjoj) ni jedna devojcica iz razreda se nije pojavila ali ni jedna i onda sam ja na brzinu pozvala moje drustvo u tom trenutku cuvene osmake.I danas posle 20 godina prica kako je to bio jedan od boljih rodjendana… deca umeju da budu jako zla i tada stupa porodica na scenu.. bravo za mamu

    Podelite komentar

  • Mila

    22. jun 2023. | 15:37

    Ovaj signal slepih miseva je zajebana stvar.

    Podelite komentar