• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Majka je 20 godina lagala da ih je otac napustio: Upoznali su se zahvaljujući viralnoj objavi na "TikToku"

Vreme čitanja: oko 4 min.

Upoznala je i njegovu porodicu i svog polubrata

  • 0

Devojka koja se ujedinila sa ocom nakon 20 godina osvojila je "TikTok" platformu svojom srceparajućom pričom.

U "TikTok" seriji video-snimaka, devojka po imenu Fuka, a koja se na mrežama zove Summer Maple, otkriva svoju uznemirujuću porodičnu istoriju.

Klupko istine počelo je da se odmotava nakon što je Fuka otkrila da ju je njena nasilna majka sve vreme lagala. Godinama je verovala da su se preselile iz Japana u Ameriku jer ju je otac napustio.

Međutim, otkrila je da je njena majka, koju nije htela da imenuje, zataškala kompletnu prošlost i da su se zapravo preselile protiv očeve volje. Sve je počelo da se razotkriva prošle godine kada je Fuka otkrila da je još uvek japanska državljanka.

Odletela je u Japan i posetila svoje rodno mesto prvi put posle 18 godina da vidi svoju baku po majci.

@summermaple.23 The puzzle pieces are all coming together, I only recently found this pic all the way in Japan… all this time I never knew what he looked like or how to find him #findingmydad #poweroftiktok #fyp #ilooklikemydad ♬ Mirror - abrattsiiam

Nakon ponovnog povezivanja sa svojom bakom, pronašla je fotografiju svog biološkog oca u kući svoje bake, ali nije imala pojma gde se on nalazi. Odlučila je da podeli sliku na "TikToku" kako bi pokušala da ga locira, a objava je ubrzo postala viralna.

Uz izuzetan napor, korisnici "TikToka" su pronašli njenog oca na "Fejsbuku". Fuka mu je odmah poslala poruku.

Nekoliko meseci kasnije, dobila je odgovor od oca, koji je i sam video da ga ona traži. Odmah su se povezali i tada je Fuka saznala svoju pravu porodičnu istoriju.

- Pre nego što mi je bilo šta rekao, rekao je da svaka priča ima dve strane. "Tvoja mama možda ima drugačiju perspektivu, ali ja se ovako osećam", počeo je tata.

- Moji deda i baka su budistički sveštenici, a mi imamo budistički hram u Japanu gde se hram prenosi na svaku generaciju, a u našoj porodici je stotinama godina. Dakle, trebalo je da moja mama sledeća preuzme hram, i tako je njen muž, moj otac, otišao da uzme svoju neophodnu dokumentaciju za to i kada se vratio mi smo već otišle.

Fuka je objasnila da je njen otac došao u Ameriku da pokuša da je vrati. Ali, posle kratkog vremena, obema su istekle vize i morale su da se vrate iz pravnih razloga.

Kada su se vratile u Japan, njena majka i otac su se zvanično razveli. Fukina majka je ubedila oca da joj da celokupna roditeljska prava, a njen otac je napravio kompromis pod uslovom da ostanu u Japanu.

Ipak, njena majka ih je vratila u Sjedinjene Države da žive sa njenim novim partnerom i njegovom porodicom.

Fukin otac je odveo majku na sud, ali mu vlada nije dala roditeljska prava.

- U Japanu su razvodi zaista tabu i teško je ocu da dobije jednaka roditeljska prava nakon razvoda. Borio se za nas, samo što u Japanu imaju vrlo konzervativne stavove o pravima majki i očeva i muškaraca i žena. Moja majka je u suštini rekla mom biološkom ocu da prestane da nas kontaktira i rekla da sada imamo novog tatu i da nam on više ne treba u našim životima.

- Pa, kada sam telefonom razgovarala sa svojim biološkim tatom, pitala sam ga kako je uspeo da se izbori sa ovim i nastavi dalje, a on je rekao da je dve godine nakon toga sanjao o meni svake noći i da se nadao da ću živeti sjajno u Sjedinjenim Državama.

@summermaple.23 THE REUNION YOU ALL WERE WAITING FOR!! I literally feel this whole journey was a movie. Meeting my father and seeing how much he cared for me healed my inner child, because for so long, I did know who he was or whether he even remembered me. But with the power of social media, we were reunited #japantiktok #findingmyfather #findingmyfamily #dadsoftiktok ♬ original sound - Independent Hits

Jedna stvar je dovela do druge, a u emotivnom klipu, porodica se ponovo okupila u Kjotu, Japan. Njen tata sada ima dvogodišnjeg sina, njenog polubrata. Fuka je rekla da ju je susret sa ocem posle 20 godina istovremeno izlečio i slomio. Drago joj je što njen otac može da gleda kako mu sin raste kada on nikada nije stekao takvo iskustvo sa njom.

Ali, u isto vreme, Fuka oplakuje detinjstvo koje je mogla imati sa njim.

- Često sam se osećala nevoljeno i bezvredno kao dete, ali sam naučila da se nosim sa traumom iz detinjstva. Kao klinka, mislila sam da nas moj tata ne želi u svom životu i da nas je napustio, ali sve ovo vreme se molio da se jednog dana ponovo ujedinimo. Nikada nisam znala koliko značim njemu i njegovoj porodici dok ih nisam upoznala, oni su čuvali svoja sećanja na mene u nadi da ću se vratiti. Kada sam odlazila, tata je briznuo u plač i zagrlio me govoreći mi koliko je zahvalan što me ima u svom životu. Do sada nisam znala šta mi nedostaje.

Fuka je zahvalila korisnicima "TikToka" što su joj pomogli da se ponovo spoji sa ocem i rekla da je susret s njim sve što je ikada mogla da poželi, prenosi "Daily Mail".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica