• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak (12) i dalje veruje u Deda Mraza: Stav njegove mame je uzburkao internet

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njena nedoumica da li da otkrije istinu je izazvala buru komentara

  • 1
Nova godina dete deca devojčica devojčice i dečak paketići Deda Mraz Foto: Shutterstock

Jedna od lepših stvari dok su deca mala jeste verovanje u Deda Mraza. Njihova radost kada vide poklon od njega ispod jelke se ne može opisati, ali smo svi svesni da im surova istina za te njihove mlade godine mora jednom otvoriti oči.

Jedna mama iz Amerike je podelila situaciju u kojoj se ona nalazi, a to je da njen sin i dalje veruje u Deda Mraza. Ova rečenica i nije toliko strašna sve dok se ne otkrije da sin ima 12 godina! U ovim godinama, dakle peti razred osnovne škole, već bi uveliko trebalo da zna da čovek sa bradom u crveno-belom odelu postoji samo u knjigama i mašti.

dečak, škola, ranac Foto: Pexels/Max Fischer

Ono što je još čudnije u ovoj priči jeste da se njegova majka dvoumi da li da mu kaže istinu. Kako navodi, brine se da bi mogli da ga zadirkuju u školi i da će možda da se naljuti na nju ukoliko čuje od drugara iz razreda.

- Imam starijeg sina i kada sam i njega pitala da li mu je možda rekao istinu, on je negativno odgovorio. Pitam samu sebe da li da mu uopšte kaže istinu? Ne volim što sam ja ta koja mu mora srušiti snove - rekla je ova neodlučna mama prenosi "Express".

U komentarima ispod teksta mnogi su je kritikovali i ne veruju da dečak nije pitao drugare ili potražio odgovor na internetu, kao i da bi sin već trebalo da zna da Deda Mraz ne postoji, a možda je iznenadio i komentar jedne čitateljke da njoj roditelji nikad nisu to priznali uz obrazloženje "da ako prestane da veruje, neće ni dobijati poklone".

Šta vi smatrate? Da li je vreme da sin sazna istinu?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Deda Mrazovi se latili truba: Neobična slika sa ulica Beograda

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Lali

    19. novembar 2023. | 13:04

    To što opisujemo kao deda Mraz je maskota koka-kole.2 puta izmišljotina.

    Podelite komentar