• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada je reč o ishrani naših najmlađih, transparentnost je ključna: Obratite pažnju na "B Corp sertifikat"

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Današnji roditelji su svakodnevno na misiji traženja brendova koji se slažu s njihovim vrednostima i etički posluju. Osnovno pitanje je: kako ostvariti ovu misiju? Ili još bolje - uz pomoć koga?

  • 0
Majka i ćerka, igra Foto: Shutterstock

Transparentnost kao ključ

Kada je reč o ishrani naših najmlađih, transparentnost postaje temelj svega. Kompanije koje nose B Corp sertifikat pružaju detaljne informacije o svojim proizvodnim procesima, upoznajući i obrazujući roditelje o celom putovanju hrane pre nego što stigne do njih. Ova transparentnost ne samo da gradi poverenje, već osnažuje roditelje da donose informisane odluke o proizvodima koje unose u svoje domove.

Snaga Prepoznavanja

Slovo B istaknuto na pakovanju prehrambenih brendova simbol je pozitivnog uticaja brenda na svet. To je simbol B Corp sertifikata. Odabir B Corp sertifikovane kompanije znači ne samo kvalitetnu ishranu vašeg malog deteta, već i podržavanje poslovanja koje prihvata etičke prakse, održivost i pozitivan društveni uticaj.

Otkrijte kompanije koje nose B corp sertifikat

U Srbiji, ističe se Nutricia, sa svojim poznatim brendovima ishrane za najmlađe - Aptamil, Bebelac i Milupa. Pojavljuje se kao prvi izbor za roditelje koji traže ne samo kvalitet, već i čvrstu posvećenost građenju boljeg sveta. Sa B Corp sertifikatom, Nutricia usklađuje svoje vrednosti sa aspiracijama odgovornih roditelja, nudeći asortiman koji u sebi nosi izuzetnost i odgovornost.

Možemo se složiti da roditeljstvo postaje izuzetno iskustvo kada ga prate pouzdani partneri. Pored prehrambenih proizvoda, ove B Corp sertifikovane kompanije nude partnerstvo u vrednostima, transparentnosti i zajedničkoj posvećenosti svetlijoj, održivoj budućnosti za naše najmlađe.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica