• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Robert de Niro otkrio šta mu je u život donela devetomesečna ćerka: O ostaloj deci možda ne znate ove detalje

J. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Govoreći za ET Canada prošle godine, legendarni glumac je ispričao kako je to biti otac sedmoro dece, rekavši jednostavno: "Dobro sam"

  • 0
Robert De Niro Foto: Tanjug/AP

Glumac Robert de Niro je dobio ćerku Điu sa devojkom Tifani Čen 2023. u svojoj 79. godini života.

Nedavno se u intervjuu za "AARP The Magazine" osvrnuo na očinstvo i svoju devetomesečnu ćerku, njegovo sedmo dete.

- Ja sam 80-godišnji tata i to je super. Sve ono što me prožima ili brine oko ovoga ili onoga jednostavno nestane kada je pogledam. Tako da je to samo po sebi, znate, čudesno. Ona te tako slatko gleda. I moja druga ćerka Helen je takođe imala taj pogled, samo te gleda i shvata... Ne znam gde će to da ode kasnije kada odraste, ali ona razmišlja, sve posmatra i gleda, zaista zanimljivo. Želim da budem tu što duže mogu da uživam, uživam u njoj - priznao je glumac.

Pored Đije, Robert de Niro je takođe otac još šestoro dece: Drinu de Niro (52) i Rafaela de Nira (47), koje deli sa bivšom ženom Dajen Abot; ima i sinove blizance Džulijana de Nira i Arona de Nira (28), koje deli sa bivšom devojkom Tuki Smit; zatim Eliota de Nira(25) i Helen Grejs de Niro (12), koje deli sa bivšom ženom Grejs Hajtauer.

Govoreći za ET Canada prošle godine, legendarni glumac je ispričao kako je to biti otac sedmoro dece, rekavši jednostavno: "Dobro sam".

- Znate, moja deca se ponekad ne slažu sa mnom i puni su poštovanja. Moja ćerka, ona ima 11 godina, ponekad me rastuži i ja se svađam sa njom. Obožavam je, ali, znate. I moja najmlađa sada, Đia, to će tek doći. Ali, to je ono što je.

Kada su u pitanju ostala deca, ovo je ono što je o njima poznato, kako prenosi "ABC News".

Drina de Niro

Drinu de Niro, rođenu 3. septembra 1971. godine, usvojio je Robert de Niro dok je bio u braku sa svojom sada već bivšom ženom Abot, i dao joj je svoje prezime. Drina de Niro je ćerka njegove tadašnje žene iz prethodne veze.

Nakon što je debitovala kao model na Nedelji mode u Njujorku, počela je da radi sa poznatim dizajnerima uključujući Žan Pol Gotjea, Vivijen Vestvud, Đorđa Armanija i još mnogo njih. Nakratko je postala DJ nakon modelinga i radila je kao modni konsultant pre nego što se počela baviti glumom i produkcijom.

De Niro Drena Drina De Niro Foto: Tanjug/AP

Ona i njen bivši dečko Karlos Rodrigez su 2013. dočekali sina Leandra de Nira Rodrigeza. Međutim, 2023. godine, Drina de Niro je na "Instagramu" podelio da je Leandro preminuo. Kancelarija glavnog medicinskog istražitelja u Njujorku je kasnije presudila da je smrt 19-godišnjaka nesrećan slučaj, navodeći da je umro od "toksičnih efekata" kombinacije nedozvoljenih droga.

- Volela sam te bez reči i opisa od trenutka kada sam te osetila u svom stomaku. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Volela bih da sam sada sa tobom. Voleo bih da sam s tobom - napisala je tada.

Rafael de Niro

Robert de Niro i njegova bivša supruga Abot su dočekali sina Rafaela de Nira 9. novembra 1976. Napravio je karijeru u oblasti nekretnina, radeći za firmu za nekretnine na Menhetnu.

Rafael de Niro se oženio sa Klodin de Matos 2008. Imaju troje dece. Par se na kraju razveo 2015. godine, okončavši razvod 2020. godine.

Rapheal De Niro Foto: Dave Allocca/StarPix / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rafael de Niro se kasnije oženio stilistkinjom Hanom Karnes 2020.

Džulijan Henri de Niro i Aron Kendrik de Niro

Blizanci su rođeni preko surogata 20. oktobra 1995. Robert ih je dobio sa bivšom devojkom Tuki Smit, glumicom, sa kojom je počeo da izlazi 1988. godine.

Prateći stope svojih roditelja, Džulijan de Niro je postao glumac, pojavivši se u filmu "U sumnjivoj bici" iz 2016. i igrajući mladog Baraka Obamu u dramskoj seriji "Prva dama".

Julian Henry De Niro Foto: SEBASTIAN SCHEINER / AFP / Profimedia

Takođe je studirao informatiku i matematiku na Univerzitetu u Njujorku.

Aron de Niro je svoj život drži podalje od javnosti.

Eliot de Niro

Robert de Niro i bivša supruga Hajtauer dočekali su sina Eliota de Nira 18. marta 1998. godine.

Robert de Niro je u martu 2016. rekao da Eliot de Niro ima autizam. Ovaj 25-godišnjak takođe ima strast za igranjem tenisa i predstavljen je u ESPN-ovoj seriji "Specijalna olimpijada: 50 promena igara" u čast 50. godišnjice Specijalne olimpijade.

- Igranje tenisa mu pomaže. Ima više samopouzdanja kada vidi da je zaista dobar u ovome - rekao je Robert de Niro u kratkom filmu.

Helen Grejs de Niro

Robert de Niro i bivša supruga Hajtauer dočekali su svoje drugo dete, ćerku po imenu Helen Grejs, preko surogata 23. decembra 2011. godine.

Glumac i njegova bivša supruga uglavnom su držali Helen, koja sada ima 12 godina, dalje od medija, iako je Helen povremeno primećena u Njujorku sa svojim ocem.

Đia Virdžinija Čen de Niro

Rođena 6. aprila 2023, Đia je sedmo i najmlađe dete Roberta de Nira, koje deli sa sadašnjom devojkom Čen.

Robert de Niro je potvrdio Đijino rođenje u intervjuu za ET Canada u maju 2023, mesec dana nakon njenog rođenja.

U intervjuu za "Rolling Stone" u decembru 2023, glumac je otkrio da par želi da Điju odgaja bilingvalno.

- Ona je napola Kineskinja. Želim da pokušam da je naučim kineski i da joj pokažem pesmice na engleskom i kineskom. Pokušavam da je naučim oba jezika.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Majka deteta sa autizmom govori kako život ide dalje kad se dođe do ivice

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica