• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Udata Hrvatica ostala trudna sa Indijcem koji je tu došao da radi, traži savet: "Muž ne zna ništa, pomagajte"

S. Ž.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena je mnoge šokirala svojim pitanjem

  • 2
trudnica trudnoća Foto: Pexels

Žena koja se obratila za pomoć u Fejsbuk grupi Mamine tajne anonimne i javne, mnogima je izazvala pravu nevericu, jer je objasnila da je muža prevarila sa Indijcem, ali to nije sve...

"Molim anonimno. Drage žene, lepi pozdrav. Imam jedan problem, ne znam više ni sama sebi kako pomoći, dobrodošao bi mi koji savet. Naime, udata sam već dugi niz godina i imam supruga, a ostala sam trudna s Indijcem... Neke stvari ni sama nisam htela napraviti, nisam tako zlobna da bih eto nekog baš namerno varala, ali eto sve se dogodilo tako brzo, nisam se ni snašla, a nisam ni svesna posledica, jer mi je sve još šok.

Zaljubila se do ušiju u tog čoveka iz Indije i super je prema meni, bojim se da ga ne izgubim. On zna da sam trudna i predložio mi je da odem s njim u Indiju. Bojim se u protivnom da ga ne izgubim, jer ako ode možda ga u životu više nikad neću videti, a i moje dete će biti bez oca.

Jako sam svesna da je taj deo sveta potpuno drukčiji od nas, drukčija kultura, običaji, opasno podneblje za žene. S druge strane, svesna sam svega što sam učinila svom mužu i jako mi zbog toga svega žao, jer ipak je brak i puno zajedničkih godina ljubavi, truda i ulaganja.

Imamo i zajedničko dete, a u braku i puno nekretnina i svega toga. Jako mi je žao zbog svega, netko ipak ostaje povređen kako god se okrene. Dal‘ da ostanem sama dalje ili šta da radim? Kako da se iz svega izvučem, a da ne budemo svi maksimalno povređeni? Hvala na savetima i odgovorima i izdvojenom vremenu".

Hrvatica Indijac objava Foto: Facebook

Saveti su bili raznoliki, od onih koji je ohrabruju da ode u Indiju do onih koji je kritikuju i kude. Šta biste joj vi savetovali?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Vele

    10. mart 2024. | 17:10

    Imas muza sa kojim lepo zivis dugo godina i sa kojim imas dete. Odjednom pojavljuje se indijac, zaljubis se u njega i zatrudnis. Moj ti je savet ako mozes rijesi se trudnoce, zaboravi indijca i vrati se muzu i detetu. Neka ti to bude lekcija i vise nikada ne ulazi u iznenadne ljubavne avanture. Kako budes radila tako ces i proci u zivotu.

    Podelite komentar

  • Muzafer

    11. mart 2024. | 09:13

    Slobodno kaži mužu. Razumeće te. Pa nisi se sa Srbinom dofatila pa da ispadne gluho bilo.

    Podelite komentar