• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jelisaveta Karađorđević postaće prabaka: Nakon burnih godina, Indija Oksenberg čeka devojčicu u srećnom braku

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Indija je napustila zloglasni kult NXIVM 2018. i iste godine počela da izlazi sa D’Injaziom. Rekla je da je deo ponovnog upoznavanja sebe izvan kulta "učenje da veruje da može imati zdrav odnos sa nekim"

  • 0
Indija Oksenberg India Oxenberg Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza Jelisaveta Karađorđević majka je Katarine Oksenberg, holivudske glumice, i baka tri unuke. Uskoro će postati i prabaka, a nakon godina teških dešavanja, u porodici se samo nižu lepi događaji.

Prošle godine se Katarina udala za svog dugogodišnjeg partnera, a u februaru ove godine su stigle lepe vesti iz života Indije Oksenberg, njene ćerke. Indija Oksenberg (32) čeka devojčicu sa suprugom Patrikom D’Injaziom i veoma je svesna odgovornosti podizanja ćerke.

- Mislila sam da će biti dečak iz nekog razloga. Kada sam saznala je devojka, osetila sam to, kao, dodatni pritisak na sebe. Očigledno je da su deca podjednako ranjiva u svetu, i dečaci i devojčice. Ali ima nečega u tome u saznanju da čekam devojčicu zbog čega sam se osetila još više zaštitnički nastrojenom, posebno zbog stvari kroz koje sam prošla.

Oksenberg je bila otvorena o svom iskustvu u NXIVM-u, marketinškoj kompaniji koja je kasnije razotkrivena kao sekta. Tokom svog boravka u grupi, Oksenberg je regrutovana u tajno društvo "DOS" i pripremana da bude intimni partner osnivača NXIVM-a, Kita Ranijera.

Pre četiri godine Ranijer je osuđen na 120 godina zatvora nakon što je osuđen za optužbe, koje uključuju seksualnu trgovinu i zaveru prinudnog rada.

Dok se Indija sprema da prvi put postane majka, ona razmišlja o načinu na koji se njena majka, Katarina Oksenberg, neumorno borila da je ubedi da napusti NXIVM.

- Osećam se tako zahvalnom za ono što je moja mama uradila, posebno kada sam bila pod uticajem i nisam mogla, znate, da se zalažem za sebe na odgovarajući način zbog svog mentalnog stanja - rekla je Indija za "Us Weekly", dodajući da se nada da će moći da "bude tu" za svoju ćerku i da joj pruži osećaj sigurnosti, da će ćerka uvek moći za bilo šta u životu prvo da se obrati njoj.

Iako je Indija podelila svoju priču sa svetom i u svojoj knjizi iz 2020. "Još uvek učim: Memoari" i u dokumentarnom serijalu iz 2020. "Zavedeni: Unutar kulta NXIVM", ona planira da bude pažljiva kada je u pitanju deljenje detalja sa ćerkom.

- Iskreno mislim da nema potrebe da zna bilo šta od toga dok ne odraste. I umesto da joj to namećem, želim da se oseća dovoljno prijatno da dođe i postavlja pitanja, jer ja sam otvorena knjiga. I takođe želim da ona zna koliko je jaka.

Indija je napustila NXIVM 2018. i iste godine počela da izlazi sa D’Injaziom. Rekla je da je deo ponovnog upoznavanja sebe izvan kulta "učenje da veruje da može imati zdrav odnos sa nekim".

Par se verio u oktobru 2019, godinu dana pre nego što su se venčali. Indija, koja je u februaru objavila trudnoću, rekla je da misli da će D’Injacio biti odličan tata njihovoj devojčici.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Roditeljstvo u fokusu: Kako dojiti uspavanu bebu?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica