• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerka oca Predraga Popovića jednom fotografijom pokazala suštinu ljubavi tate i ćerke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pošto odnos sa našim očevima stvara filter pomoću kojeg posmatramo sebe i one koje volimo, on boji naše odnose sa drugima i utiče na važne odluke koje donosimo u našim životima

  • 0

Ne može se poreći da je veza između oca i njegove ćerke posebna. Dok su majke često u centru pažnje kada je u pitanju roditeljstvo, očevi igraju ključnu ulogu u uspehu, sreći i blagostanju svoje ćerke.

Dobar otac će biti izvor snage, zaštite i ljubavi svoje ćerke. Uticaj tate na ćerku je toliko moćan da bi svaki tata trebalo da se trudi da bude roditelj koji je tu da je vodi na svakom koraku.

Odnos devojčice sa ocem može odrediti njenu sposobnost da veruje drugima, ali da veruje i sebi i da se samovrednuje. Pošto odnos sa našim očevima stvara filter pomoću kojeg posmatramo sebe i one koje volimo, on boji naše odnose sa drugima i utiče na važne odluke koje donosimo u našim životima, kao što su to ko smo, koji su naši životni ciljevi i kakve su naše duboke vrednosti.

Odnos oca i ćerke je moćna sila koju ne treba potcenjivati.

I ćerka oca Predraga Popovića, vrlo aktivna na društvenim mrežama, raznežila je svoje pratioce jednom objavom koja sažima sve ono što smo spomenuli.

- S moje tačke gledišta, složila bih se sa poslovicom: "Između oca i ćerke vlada posebna vrsta ljubavi", i to će razumeti samo oni... Dosta puta se zapitam, da li je ovo moguće? Ali onda shvatim da uz Boga najneverovatnije stvari postaju realnost! Očevi zagrlite i poljubite vaše drage ćerkice! - napisala je Teodora Popović.

Ona često deli trenutke iz porodičnog života, trudeći se da svojim pratiocima približi koliko je harmoničan život u domu jednog sveštenika, kao i kako prihvataju vrednosti kojima ih uče roditelji.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tata - partner u dojenju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica