• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zna se šta je kraljica Elizabeta rekla princezi Dajani na venčanju: Istinu je rekla osoba koja čita sa usana

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj događaj se desio pre više od 40 godina

  • 0
Princeza Dajana, Lejdi Di Foto: Tanjug/AP

Ceo svet je pratio kraljevsko venčanje između princa Čarlsa, danas kralja Velike Britanije, i njegove prve žene princeze Dajane. Oni su se venčali 1981. godine i taj događaj se pratio širom planete.

Međutim, iako je prošlo decenija i decenija, i dalje se priča o tome, ali i o princezi Dajani i njenim odnosima sa ostalim članovima kraljevske porodice. Nedavno je osoba koja zna da čita sa usana otkrila šta je pokojna kraljica Elizabeta rekla Dajani na ovaj svečani dan.

Čarls je, kada su izašli na balkon, rekao Dajani "Izgledaš savršeno, daj mi ruku", što je Dajana i uradila, a onda su se svi ostali članovi polako pojavljivali na čuvenom mestu odakle novopečeni mladenci pozdravljaju okupljene. Tada je kraljica Elizabeta pokazala na gomilu ljudi koja se okupila ispod balkona, rekavši princezi: "Pogledaj sve te ljude koji onde čekaju ceo dan samo kako bi te videli", piše "Mirror"

Svi znamo kakav je bio brak između ovih dvoje ljudi, da to nije funkcionisalo gotovo otpočetka. Nažalost, brak nije potrajao, posle razvoda ona je ubrzo izgubila život, ali je princeza Dajana i dalje tema javnosti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: U Kensingtonu će živeti sećanje na nju: Prinčevi Vilijam i Hari otkrili statuu princeze Dajane

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica