• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najbogatiji vojvoda posle svadbe ide da živi na farmi: Krave, muža i "skroman život" na 4500 hektara

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Farma je takođe je ugostila 400 zvanica na aristokratskom venčanju nakon crkvene službe u katedrali u Česteru

  • 0
Vojvoda od Vestimnstera, Olivija Henson, Hju Grosvenor Foto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Nakon što se najbogatiji vojvoda oženio, logičan sled događaja bi bio da mu sledi preseljenje u luksuznu palatu, ali u slučaju Hjua Grosvenora, to nije planirani scenario. Ako se sećate da je skoro Dejvid Bekam snimio sebe kako hrani kokoške, onda se može zaključiti da među članovima visokog društva vlada opšta pomama za skromnijim, farmerskim životom.

I aristokrata milijarder i Olivija Henson planiraju da prihvate život farmera, a Čester je mesto gde par "želi da postavi temelje za svoju budućnost" i gde će vojvoda gajiti ljubav prema "prirodi, održivosti i poljoprivredi", prema nekoliko prijatelja mladića listu "Telegraf".

Baš ti prijatelji Hjua opisuju kao osobu koja istinski voli zemlju, što je u suprotnosti sa klasičnom slikom mladog milijardera, ali to ne čudi ako se uzme u obzir da je on jedan od najvećih zemljoposednika u Ujedinjenom Kraljevstvu i da je studirao i ruralni menadžment na univerzitetu.

Kum prinčeva Džordža i Arčija je takođe predsednik "Country Trust", dobrotvorne organizacije koja podstiče decu iz siromašnih sredina da se povežu sa "zemljom koja nas sve održava", kroz posete farmama širom zemlje, uključujući farme vojvode Grosvenor na njegovom imanju Iton Hol u Češiru, gde će se uskoro nastaniti sa budućom suprugom.

Farma nove generacije

Pored toga što je u potpunosti uključen u aktivnosti na svojim farmama, tekući projekti Hjua Grosvenora uključuju stvaranje najveće neprekidne površine divljeg cveća u Velikoj Britaniji koristeći seme lokalnih vrsta iz Češira.

Oni koji ga dobro poznaju opisuju ga kao strastvenog zaljubljenika u proizvodnju drveta i razvoj njegove najsavremenije farme mleka.

Lokacija ove farme je prostrano imanje porodice Iton od 4.500 hektara. Farma je takođe je ugostila 400 zvanica na aristokratskom venčanju nakon crkvene službe u katedrali u Česteru.

Čester je bio ukrašen ni manje ni više nego sto hiljada cveća, koje će biti zasađeno širom grada tokom celog leta. Cveće za venčanje je poklonjeno lokalnim dobrotvornim organizacijama nakon ceremonije, u skladu sa aristokratovom temom održivosti.

Olivija Henson je u jednom od intervjua insistirala da oboje žele da "puste korene" u gradu Česteru gde su rekli sudbonosno "da".

- Očigledno, to je mesto gde ćemo živeti. Zajedno ćemo graditi naše živote i polako prelazimo na prelazak iz Londona i mnogo trajnije prisustvo ovde i stvarno puštanje korena.

Inače, vojvodin veliki portfolio nekretnina, koje je nasledio od svog oca, a koji je preminuo od srčanog udara 2016. godine u 64. godini, obuhvata više od 1.500 nekretnina u 60 zemalja, koje čine bogatstvo mladoženje veće od 11 milijardi evra.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Predivan snimak sa venčanja Dragane Kosjerine: Kada mlada zavrti kukovima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica