• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton konačno viđena sa svojom decom: Prinčevi i princeza napokon blistaju pored mame i tate zajedno

Vreme čitanja: oko 1 min.

I deca prvi put u javnosti od početka majčinog lečenja

  • 0
Kejt Midlton, balkon Foto: Tanjug/AP

Princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis izgledali su dobro raspoloženi dok su se danas pridružili svojoj majci, princezi od Velsa, na "Trooping the Color".

U kolima su i sa tatom Vilijamom.

Kejt, koja se od kraja februara leči od neotkrivenog oblika raka, vratila se u javni život sa svojom decom pored sebe dok im se pridružila na tradicionalnoj povorci kroz London danas.

Kejt je obučena u belu haljinu sa crnim detaljima, a njena devojčica ima obrnutu kombinaciju - crnu osnovu sa belim detaljima. Devojčica ima puštenu kosu, sa dva pramena vezana pozadi, a dečaci izgledaju uglađeno u teget odelima.

Princeza se pojavila uprkos lečenju, kako bi stala uz Džordža (10), Šarlot (9) i Luisa (6) i kako bi svi uživali u porodičnom danu - prosljanju rođendana svog dede.

Kejtino prisustvo će takođe biti ohrabrujuće za mališane dok posmatraju program i mašu sa balkona Bakingemske palate - gde je princ Luis 2022. godine napravio čuvenu grimasu pokrivanja ušiju.

Uoči svog pojavljivanja, princeza je napisala dirljivu ličnu poruku u kojoj se zahvalila javnosti na podršci u vezi sa njenom dijagnozom raka i otkrila da se raduje prisustvu tradicionalnom svečanom danu.

Još u martu, princeza je otkrila da je bila podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji zbog neotkrivenog oblika bolesti, kaže da je njeno lečenje u toku i da će trajati nekoliko meseci.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica