• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Španski kralj Felipe slavi 10 godina od stupanja na presto: Uz njega porodično, na okupu, Leticija i obe ćerke

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Leticija ponovo u ravnom, i dalje se oporavlja

  • 0
kraljica Leticija i kralj Felipe Foto: Tanjug/AP

Ovo je jedan od najiščekivanijih dana za špansku kraljevsku porodicu. Ove srede, 19. juna, navršava se decenija od proglašenja Felipea VI za kralja Španije. Datum kada je i kraljica Leticija takođe bila protagonistkinja, kada je postala kraljica supruga, a koja je danas želela da proslavi važnu prekretnicu obučena u tirkiznoplavi komplet.

Zajedno sa njom, njene ćerke, princeza Leonor i infanta Sofija, prisustvovale su događajima održanim u Kraljevskoj palati u Madridu povodom godišnjice. Za ovu priliku, kraljica Leticija je odlučila da promeni svoju uobičajenu uniformu poslednjih nedelja (odelo sa udobnim patikam) i za tu priliku predstavila svoj najelegantniji stilski profil.

Kraljica je reciklirala dvodelni dizajn sa španskim pečatom brenda "Maksu" , koji sve svoje odevne predmete izrađuje ručno. Leticijin komplet je kreiran od prirodne svile u tirkizno plavoj boji, a sastoji se od tečnog gornjeg dela bez rukava sa asimetričnim dekolteom.

Komplet, koji se zove "Grace", upotpunjen je midi suknjom koja imitira sarong dizajn, stvarajući tako kompletan komad koji liči na haljinu.

Kao dodatak odabrala je minđuše od dragulja sa kapljičastim dizajnom u plavoj i ružičastoj boji, a za stopala očekivani par obuće dok nastavlja proces oporavka od povrede: udobne ravne sandale sa kaiševima u zlatnim tonovima.

Kralj, kraljica, princeza i infanta, prisustvovali su svečanom oslobađanju Kraljevske garde na otvaranju različitih proslava 10. godišnjice proglašenja kralja. Potom su uručena odlikovanja Ordena za građanske zasluge kao priznanje Krune onima koji svoj životni i profesionalni rad obavljaju na uzoran način, u službi društva, a za kraj priređen je ručak.

Prestolonaslednica, princeza Leonor uspela je i pored svoje glamurozne majke da se istakne.

Iako je izabrala jednostavan izgled koji se sastoji od sakoa, jedina je ovom prilikom debitovala u odelu. Za razliku od kraljice Leticije i infante Sofije, koje su odevne kombinacije već imaje u svojim ormarima, prestolonaslednica je debitovala u dvodelnom delu Roberta Verina koji nije mogao bolje da joj pristaje.

Još jednom, princeza je pokazala da dobija stilske uticaje od svoje majke i da obećava da će se pozicionirati kao jedna od najelegantnijih članica kraljevskih porodica u ovom trenutku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Minja Todorović živi na Malti: "Ovu zemlju bih jedino menjala kada bih morala za moju Srbiju "

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica