• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Španski kralj Felipe i kraljica Leticija imaju Instagram: Prirodniji i bliži narodu, prate trend Britanaca

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prve fotografije koje su Felipe i Leticija odabrali za ovaj dugoočekivani debi na profilu @casareal.es očekivano su nekolicina fotografija četvorke tokom svečanosti povodom godišnjice stupanja na tron kralja Felipea

  • 0
kraljica Leticija i kralj Felipe Foto: Tanjug/AP

Španski kralj Felipe i kraljica Leticija su danas objavili svoju prvu fotografiju na "Instagramu", konačno debitujući na ovoj društvenoj mreži sa zvaničnim nalogom. Nakon drugih monarhija kao što su britanska ili skandinavska, Felipe i Leticija konačno imaju kanal na kome mogu da izgledaju prirodnije nego na svom "X" kanalu, koji je otvoren pre nešto više od deset godina.

Štaviše, ova premijera na "Instagramu" dolazi baš u vreme kada članovi kraljevske porodice idu na odmor, pa se očekuje da ponekad podele i svoje intimne trenutke sa pratiocima, van zvaničnih javnih nastupa.

Ova iznenađujuća odluka desila se dan nakon proslave desetogodišnjice od stupanja na španski presto. Dan u kome je najemotivniji trenutak bio govor princeze Leonor i infante Sofije, koji je uspeo da dirne ponosnog oca.

Prve fotografije koje su Felipe i Leticija odabrali za ovaj dugoočekivani debi na profilu @casareal.es očekivano su nekolicina fotografija četvorke tokom svečanosti povodom godišnjice stupanja na tron kralja Felipea.

Veoma prirodan trenutak na balkonu Kraljevske palate - nasmejani Felipe i Leticija, a u prvom planu je prestolonaslednica princeza Leonor. Neformalna poza daje najavu za ono što se od njih na ovom mreži može očekivati.

Sledeća fotografija prikazuje četvorku kako gledaju let aviona iznad Madrida, na slici koja nas podseća na Vindzore na Bakingemskom balkonu za nedavni "Trooping the Color".

Kralj i kraljica Španije su konačno ohrabreni da prate stope drugih kraljevskih kuća koje već neko vreme koriste "Instagram" naloge da bi direktnije i prirodnije komunicirale sa svojim narodom. Među najaktivnijima su Holanđani koji obično ostavljaju svedočanstva o svim svojim avanturama, zvanične fotografije i zaista lepe portrete uvek spontane kraljice Maksime.

To je takođe jedan od kraljevskih naloga koji ima najviše obožavalaca i milion pratilaca.

Princ i princeza od Velsa su nesumnjivo kraljevi mreža. Princ Vilijam i Kejt Midlton su sa više od 16 miliona najgledaniji članovi evropskih kraljevskih porodica na društvenim mrežama. Svesni ove popularnosti iskoristili su mrežu da prenesu neke delikatne detalje u svojim nedavnim objavama. Princeza je upravo preko svog "Instagram" naloga objavila da boluje od raka i komplikovanog procesa kroz koji prolazi poslednjih meseci. A onda je najavila i svoj povratak i izvestila o procesu lečenja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sara je samohrana majka bliznakinja sa Daunovim sindromom: Njena porodična priča raznežuje sva srca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica