• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ćerka Klinta Istvuda se udala u starim cipelama, friziru i šminku je radila sama: Tata je pratio do oltara

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za ceremoniju, Morgan je odabrala haljinu sa otvorenim ramenima dizajnerke Sare Seven

  • 0

Najmlađa ćerka Klinta Istvuda (94), Morgan Istvud (27), udala se ovog vikenda, a ponosni tata vodio je svoju ćerku do oltara.

Morgan je otkrila da su članovi njene porodice preuzeli nekoliko uloga, pri čemu je njen tata bio taj koji ju je odveo do oltara, a njen nećak je nosio prstenje. Venčanje je održano na ranču "Mission", istorijskom zemljištu u Karmelu u Kaliforniji koje je Istvud kupio 1986.

Mlada je podelila fotografije velikog dana na "Instagramu", pokazujući neke od svojih omiljenih trenutaka. Fotografije pokazuju trudnu Morgan koja izgleda zapanjujuće u tradicionalnoj beloj haljini. Ona i njen mladoženja, Taner Kopmans, snimili su razne fotografije sa svojim porodicama i pogledom na ranč sa ovcama. Na jednoj od fotografija, Istvud mazi  stomak svoje ćerke i izgleda nikad srećnije.

"Naš savršen dan", napisala Morgan uz objavu.

"Savršen dan", napisao je Skot Istvud, njen brat, u odeljku za komentare.

Istvud ima sedmoro dece, uključujući Morgan i Skota. To su Lori Marej (70), Kimber Lin Istvud (60), Kajl Istvud, (56), Alison Istvud (52), Ketrin Istvud (36), i Frančeska Istvud (30). Bio je oženjen dva puta tokom svog života, a oba braka su dugo potrajala. Prvo se oženio Megi Džonson 1953. Razveli su se 1984. Kasnije se oženio Dinom Istvud 1996. Razveli su se 2014.

U raznim intervjuima, Istvud je razgovarao o roditeljstvu i kako je tokom godina postao bolji u tome.

- Moja ćerka ima prednost nad svime - rekao je o Morgan u intervjuu za "The Telegraph".

- Idem na sve softbol utakmice i izgledam smešno jer skoro sva deca imaju mnogo mlađeg oca od mene. Ali zabavno je. Mislim da mnogo više ceniš kada dođeš u moje godine.

Morgan, koja čeka svoje prvo dete, rekla je za "People" da je proslava bila "veoma evropski inspirisana i tako savršena".

- Želeli smo da svaki element bude što opušteniji. Sama sam se našminkala i uradila frizuru, izabrala neke jeftine minđuše i nabacila par somotskih potpetica koje sam ranije nosila.

Nakon što se par verio prošlog juna, Morgan kaže da je u početku htela da pobegnu negde daleko kako bi se venčali, ali njen muž je želeo veću proslavu.

- Osećam da je naše venčanje bilo savršeno jer je bilo intimno koliko je moglo biti (sa ogromnom porodicom kao što je moja), ali bila je to samo uža porodica i njihovi partneri, bliski porodični prijatelji i najbolji prijatelji koje poznajemo celog života dok smo odrastali u Karmelu - zaključila je mlada.

Za ceremoniju, Morgan je odabrala haljinu sa otvorenim ramenima dizajnerke Sare Seven.

- Sviđalo mi se što je jednostavna i ravna, bez šlepa ili bilo čega što teče. Kupila sam je nekoliko meseci pre nego što sam zatrudnela i oni su mogli veoma lako da je prilagode stomaku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mladenci isekli tortu visoku 4 metra: Svatovi u neverici, grdosija je koštala kao novi automobil

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica