• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lena Kovačević se potresnim rečima obratila majci: "Evo najdublje tajne koju niko ne zna"

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lena ne prestaje da odaje počast i ljubav svojoj preminuloj majci Nadi

  • 0
Nada Perić Kovačević Lena i Duško Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lena Kovačević je "srce" naše muzičke scene - ona koja u svoje stihove i note uspe da utka najnežnije emocije. Početkom godine, doživela je jedan od najtežih gubitaka - smrt majke Nade.

Pevačica je istakla da je njena majka bila neverovatan borac, uprkos teškoj neurološkoj bolesti zbog koje je prvo izgubila mogućnost govora, pa kretanja, gutanja, a naposletku i disanja, i da, iako je to bila duga i teška bitka, niko ne može da vas pripremi na kraj.

Takmičila se na izboru za predstavnika Evrovizije, sa pesmom "Zovi me Lena", koju je posvetila, upravo, Nadi. A sada je na svom "Instagram" profilu objavila crno-beli portret žene koja odiše lepotom, njene majke u mladosti, u spomen šest meseci koji su prošli otkad ih je napustila.

- Ja nosim tvoje srce sa mnom. Nosim ga u srcu. Nikada nisam bez njega. Gde god da odem, ti ideš i šta god da se uradi, ja sam tvoje delo, draga moja, bojim se.. Nema sudbine, jer ti si moja sudbina. Ne želim svet, jer lepoto ti si moj svet, moja istina. Ti si ono što je mesec oduvek značio i šta god će sunce uvek pevati, to si ti. Evo najdublje tajne koju niko ne zna: ovde je koren korena i pupoljak pupoljaka i nebo neba, drveta koje se zove život, koje raste više nego što se duša može nadati ili um može sakriti. Ovo je čudo koje razdvaja zvezde. Nosim tvoje srce, nosim ga u svom srcu - glasilo je u opisu ispod fotografije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Lena Kovačević odgovorila na kritike pa pomenula izbor: Pobediće pesma koja je najbolja za Srbiju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica