• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon što je postao žena, sin Ilona Maska uzvraća teškim rečima ocu: "Maltretirana sam zbog ženstvenosti"

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vivijan "bez kočnica" otkriva detalje o njemu kao roditelju

  • 0
Elon Musk Ilon Mask Foto: Frederic Legrand - COMEO / Shutterstock.com

Nekada sin, a uskoro ćerka Ilona Maska, odgovorio je na reči svog oca, koji je napravio pometnju u medijima svojim izjavama da ne podržava odluku njegovog deteta da promeni pol.

Ne samo da je izjavio da ne podržava, Mask je konkretno rekao da je prevaren da potpiše saglasnost, ali i da celu "agendu" promene pola smatra bolešću.

No, kada je Mask već otvorio tu temu i privatnost svog deteta, Vivijan Džena Vilson, dao na "tacni" svetu, rešila je da da grub i otvoren odgovor kako ona (ili on) vidi celu situaciju. Nimalo nije poštedela Ilona svojih tvrdih "trauma" iz detinjstva, pa je u nekoliko pasusa navodila gde je sve pogrešio kao otac.

- Ksavijer je rođen kao gej i blago autističan, dva atributa koja doprinose rodnoj disforiji. Znao sam to, od trenutka kada je imao četiri godine i kada mi je birao odeću i rekao za jaknu da je "fantastična", takođe je veoleo mjuzikl i pozorište. Međutim, on nije bio devojčica - pisalo je u postu Ilona Maska.

Na to se nadovezao Ksavijer, tačnije Vivijan Džena Vilson, pa "oplela":

- Ovo je potpuna laž. Bukvalno ništa od ovoga se nikada nije dogodilo. Ikad. Ne znam ni odakle mu ovo. Moja pretpostavka je da je išao u školu gej stereotipa Mila Janopulisa, samo nasumično odabrao neke i rekao "eh, biće ovo dovoljno dobro" u poslednjem pokušaju da prikupi poene i simpatije kada je tako očigledno da nije u pravu. Nisam imala "ljubav prema mjuziklu i pozorištu" kada sam imala četiri godine, jer ono... imala sam četiri godine. Nisam znala šta su te stvari - napisala je.

Dalje se nadovezala kako nikada nije "birala jakne" koje će da nosi i sasvim sigurno ih nije nazivala "fantastičnim", jer kako ponavlja, imala je samo četiri godine.

- Cela ova stvar je potpuno izmišljena i za to postoji razlog. On ne zna kakva sam bila u detinjstvu, jer naprosto on nije bio tu, a za to malo vremena koliko je bio tu,  bila sam nemilosrdno maltretirana zbog svoje ženstvenosti i zato što me je smatrao čudnom. Očigledno on to ne može da kaže. Mislim da to mnogo govori o tome kako on gleda na kvir ljude i decu uopšte. Što se tiče toga da nisam žena... naravno, Ilone, šta god da kažeš. Zakonski sam priznata kao žena u državi Kalifornija i ne brinem se za mišljenje onih koji su ispod mene. Očigledno, Ilon ne može da kaže isto jer u izmaglici ketamina, on očajnički traži pažnju i potvrdu vojske degenerisanih crvenih napuhanih incela i pikadona koji mu to brzo pružaju. Idi i osvesti se - zaključila je.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Majka deteta sa autizmom govori kako život ide dalje kad se dođe do ivice

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica