• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rafa Junior ukrao šou na tatinom meču: Najslađa scena sa Olimpijskih igara, imitirao tatu i pravio nestašluke

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok je publika skandirala Nadalovo ime, Junior se oduševljeno pridružio aplauzu

  • 0
Rafael Junior Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dok se teniser Rafael Nadal bliži penziji, još jedan Rafa je pokazao svetu da će možda biti spreman da nastavi da vodi najveće svetske turnire. U pitanju je 22-mesečni Rafael, sin španske teniske legende, viđen na tatinom meču protiv Novaka Đokovića, na Olimpijskim igrada u Parizu.

Rafael junior je pokazao svoje teniske udarce zamahujući reketom, dok je njegov legendarni otac ipak izgubio meč.

Mališan je bio sve vreme u krilu majke Marije, budnim okom prateći svaki tatin potez - berem na početku. Junior je pokazao i da razvija brzinu i spretnost, kao njegov otac na terenu, lutajući pored prolaza tokom meča.

Razumljivo, Rafael Junior je pokazao da ume da bude nestašan kao i svako drugo dete njegovih godina i da pokazuje znake dosade, zahtevao je da ga zabavljaju majka i baka koja je sedela pored njih. Nakon što je izgubio interesovanje za očevu igru na olimpijskom terenu, kao i za teniski reket koji je držao, majka ga je umirila tako što je izvadila flašicu mleka.

Ali pošto je uglavnom francuska publika skandirala Nadalovo ime u znak priznanja za njegov izuzetan rekord na ovom domaćem terenu, i sin se pridružio aplaudiranju koje su ohrabrivale njegova majka i baka.

Takođe je mahao španskom zastavom u čast svog oca, koji predstavlja Španiju na Olimpijadi i bivši je osvajač zlatne olimpijske medalje.

Očekuje se da će teniski šampion, koji je u svojoj blistavoj karijeri zaradio 135 miliona dolara, uskoro reći tenisu zbogom, što za malog Rafu znači više vremena sa tatom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sara Ćirković pred start OI: Slikali smo se s Nadalom u Olimpijskom selu, ali…”

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica