• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princ Vilijam i Megan Markl se sukobili oko Kejt Midlton: Sve piše u novoj biografiji princeze od Velsa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princ Vilijam je opisao Megan kao nepristojnu

  • 0
Princ Vilijam i Kejt Midlton iPrinc Hari i Megan Markl Foto-kolaž: EPN/Newscom/Wiese/face to face/Face to Face/Profimedia

Princ od Velsa Vilijam i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl su sukobili zbog Kejt Midlton, a vojvotkinja je tada rekla princu da ''skloni prst od njenog lica'', navodi se u novoj biografiji ''Ketrin, princeza od Velsa''.

Incident se dogodio nakon što je vojvotkinja od Saseksa aludirala da je Kejt zaboravila na detalje venčanja Megan i princa Harija jer je u postpartalnom periodu, piše "Independent".

Tokom razgovora posle venčanja sa ciljem da se poprave odnosi dva para, Kejt je navodno rekla Megan da nisu dovoljno bliske da bi vojvotkinja mogla da priča o njenim hormonima. Kako se navodi, princ Vilijam se nadovezao i opisao Megan kao nepristojnu.

Prema tvrdnjama autora Roba Džobsona, Megan je ustala i rekla Vilijamu da ''skloni prst od njenog lica'', a posle ove svađe, odnosi između dva kraljevska para su se dodatno pogoršali. Megan i Hari su napustili kraljevsku porodicu i Veliku Britaniju 2020. i trenutno žive u Kaliforniji, dok se princeza od Velsa leči od nepoznatnog oblika karcinoma.

(Ona.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Kod muškaraca "mrtva trka"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica