• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ćerko, oprosti što sam te napustila, morala sam": Potresna ispovest majke olimpijske šampionke

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Olimpijska šampionka nema baš srećnu porodičnu priču

  • 0
Shanon Biles Simone Biles Foto: Profimedia/Alamy/Abaca Press

Mnogo prepreka stoji između olimpijske šampionke Simon Bajls i njene majke Šenon (52). Iako ju je majka bodrila iz prvih redova u Parizu, manje je poznato da među njima ima iskre.

Majka šampionke je priznala da je zbog zavisnosti od droge morala da je napusti, i ne samo Simon već i njenu braću i sestre. I ona sada želi da se iskupi.

- Bilo je teško odreći se svoje dece, ali morala sam da uradim ono što sam morala. Nisam mogla da brinem o njima. Još uvek sam koristila opijate i moj otac nije želeo da ulazim i izlazim iz njihovih života tek tako - rekla je ona, prenosi "Daily Mail".

Žali i što nije bila tu za decu u najbitnijim trenucima poput Simoninog venčanja sa NFL igračem Džonatanom Ovensom.

Shanon Biles Simone Biles Fičer Foto-montaža: Profimedia/TMZ/Backgrid USA, Profimedia/Alamy/Abaca Press

Šenon samo želi da se iskupi sa Simon lično i čeka nju i njenu sestru Adriju da se izmire. Više priča sa Adrijom nego sa Simonom i samo je moli da je oprosti i traži da je niko ne osuđuje na osnovu njene prošlosti.

- Čekam priliku, ali čekam da ona može da dođe kod mene, da sednemo. Samo moram da budem strpljiva - iskrena je Šenon.

Pre svega su njena deca bila u hraniteljskim porodicama, pa su usvojena i to kada je Šenonin otac, a Simonin deda Ronald sa njegovom suprugom počeli da brinu i Simon i sestri Adriji. Kada su ih preuzeli u Teksasu, Simon je imala samo šest godina. Ronaldova sestra usvojila je Simonine dvoje starije braće i sestre.

Ona je takođe priznala da je jako ponosna na sve uspehe njene ćerke.

Šenon se prema evidenciji opštinskog suda Frenklin, suočila sa sudskim postupcima 36 puta zbog raznih saobraćajnih prekršaja i krivičnih predmeta. U januaru 2020. proglašena je krivom za napad i osuđena na uslovnu zatvorsku kaznu od 180 dana i uslovnu kaznu do januara 2022. godine.

Od 2022. uspela je da se izbegne nevolja i sada radi kao blagajnica u diskontnoj prodavnici namirnica. Danas je Šenon čista i trezvena, ali jedno i dalje misli.

- Ja sam zavisnik koji se oporavlja i uvek ću biti zavisnik. Morate naučiti da se držite podalje od ljudi, mesta i stvari. Promenite svoju rutinu i živite svoj život. Živite svoj najbolji život - rekla je Šenon.

Simon Bajls, gimnastika Foto: AP / Tanjug

Ali koliko god se promenila tokom godina, udaljenost između nje i Simon nije. Njihov odnos na tnkim nogama karakteriše pre svega odsustvo bilo kakve direktne komunikacije. Sve što čuje od Simon, čuje od njenog oca.

Simonin biološki otac Kevin Klemons koji živi u Klivlendu takođe nema kontakt sa njom i u prošlosti se borio sa sopstvenim problemima zavisnosti.

Šenon je u kontaktu sa njim i, kako je rekla, i on bi voleo da obnovi vezu sa slavnom ćerkom.

- Oboje želimo da je vidimo. Ja pričam s njim sve vreme. On kaže: "Ako razgovaraš sa Simon, daj joj moj broj. Voleo bih da razgovaram sa njom" - rekao je on.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Stoj na rukama i odličan izazov četvorostruke olimpijske šampionke za vreme karantina

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica