• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je jedna od najstrože čuvanih tajni britanske kraljevske porodice: Priča o skrivanoj pastorki princeze Ane

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mlađa sestra princa Čarlsa ima dvoje dece sa svojim bivšim mužem, ali i "skrivanu pastorku", nakon kontroverzne ljubavne veze

  • 0
Princeza Ana Foto: Jules Annan / Avalon / Profimedia

Mlađa sestra princa Čarlsa, princeza Ana, veoma je voljena kraljevska figura i često je hvaljena kao najvredniji član britanske krune. Udata je za bivšeg oficira Kraljevske mornarice ser Tima Lorensa, od 1992. godine, ali njeno dvoje dece Piter Filips (46) i Zara Tindal (43) su deca iz njenog prvog braka sa Markom Filipsom (75), inače olimpijskim osvajačem zlata u jahanju.

En, koja danas ima 73. godine, i Filips, venčali su se 1973. nakon što su se sreli pet godina ranije. Brak je trajao do 1989. godine, ali je raskinut zbog stalnih problema u vezi.

A problemi nisu bili zanemarljivi. Uprkos tome što u početku nije želeo razvod, stvari su se dramatično preokrenule 1991. godine kada je otkriveno da je Filips dobio dete sa novozelandskom nastavnicom umetnosti Heder Tonkin.

Felisiti Tonkin rođena je 1985. godine nakon kratke afere njene majke sa Filipsom tokom 1984. godine. Njen identitet je ostao "skrivan" punih šest godina, ali kada je istina izašla na površinu, izazvala je jedan od najvećih kraljevskih skandala ikada.

Princess Anne, Princeza Ana Foto: Tanjug/AP

Par se u početku upoznao u jahačkom klubu u Oklandu, gde su postali prijatelji. Afera se dogodila kada se vratio godinu dana kasnije, a glasine sugerišu da je svoje čizme za jahanje ostavljao izvan hotelske sobe kako bi Tonkinova mogla da ga locira gde je smešten.

Izveštaji takođe pokazuju i da je Filips u početku predlagao abortus, a zatim je nastavio da plaća mesečne isplate za izdržavanje deteta. Međutim, 1991. Tonkinova je izašla u javnost i DNK testovi su potvrdili da je Felisiti zaista ćerka princezinog muža.

Najnoviji izveštaji sugerišu da Felisiti nikada nije srela svoju polubraće i sestre Zaru i Pitera. Međutim, takođe se priča i da su Zara i Piter takođe u dobrim odnosima sa Stefani Filips, njihovom polusestrom iz drugog braka njihovog oca sa Sendi Pfluger.

Uprkos tome što je ostala prikrivena, Stefani je tražila da Piterova i Zarina deca nose cveće na njenom venčanju, na koje je čak uputila poziv i princezi Ani.

(Ona.rs / Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica