• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Majka Bjanke Censori reagovala na optužbe protiv njenog zeta: Kada je reč o Kanje Vestu traži samo jednu stvar

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kanje Vest se suočava sa 88 strana optužnice

  • 0
Alexandra Censori, Bianca Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svekrva Kanjea Vesta i majka Bjanke Censori, Aleksandra Censori prvi put se pojavila u javnosti nakon što su protiv njenog zeta iznete optužbe zbog navodnog seksualnog uzmerivanja i uhođenja bivše asistentkinje, u okviru kojih se pominje i da je reper u nekom trenutku tražio od svoje supruge da ima intiman odnos sa njenom majkom.

Vest koji ima 47 godina, navodno je pokazao bivšoj asistenkinji Loren Pišioti koja je radila za repera tokom 2021. i 2022. godine pritnskrin prepiske sa Bjankom u kojoj navodi da želi da ima seks sa njenom majkom "dok ona gleda". Tužba ima 88 stranica, i sadrži na desetine novih, veoma intrigantnih i uznemirujućih tvrdnji. Među njima je Kanjeova manir da traži da ima intimne odnose sa majkama njegovih seksualnih meta, o čemu je često pričao.

Njegova svekrva, koja se nalazi u Ajvenhou u Melburnu, odgovorila je na pitanje Daily Maila da prokomentariše ovakve optužbe, na šta je Aleksandra Censori rekla da neće biti uvučena u najnovije tvrdnje o svom zetu i zatražila je privatnost.

Alexandra Censori, Bianca Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema Loreninoj tužbi, na izuzetno nepristojnu poruku Kanjea, punu vulgarnog jezika i eksplicitnog zahteva da bude sa njenom majkom, Bjanka je odgovorila sa: "Ona je udata...". A potom, verovatno isprovocirana ovako sramnim zahtevom, dodala i da će ona (Bjanka) da ga prevari i da mu to prizna u trenutku kada sledeći put budu intimni zajedno.  Bjanka je u to vreme bila u SAD sa radnom vizom, a njena majka Aleksandra je bila u poseti Los Anđelesu.

Loren tvrdi u tužbi da je drugom prilikom dobila poruku od Kanjea 13. septembra 2022. o "modelu sa A liste" sa kojom je bio "odlučan" da ima odnose i tražio je od nje da bude model za njegovu kampanju za naočare za sunce.

- Da li je [mladi model sa A liste] bolji za mene od [različitih modela sa A liste]? - navodi se u poruci uz nastavak da želi da joj kaže da želi da bude sa njenom majkom takođe.

Loren je takođe tvrdila da je Kanje koristio svoje veze u njegovim kompanijama da bi dobio radne vize za žene u SAD u zamenu za seksualne odnose. Navodno bi potom dobijale "nejasne poslove", kao i da se u tužbi tvrdi da je često imao odnose sa zaposlenima i „rotirajući spisak gostiju“ u kancelarijama svoje kompanije.

Kanje Vest Foto: Profimedia/The Mega Agency

Zaposlenima je naređeno da naprave improvizovanu spavaću sobu gde sa dušekom na podu, jastukom i ćebetom. A kako se tvrdi u tužbi, za svoje aktivnosti je koristio i kupatila za osoblje i svlačionice.

Kanje i Bjanka su tokom predhodne nedelje bili na meti glasina da se konačno razvode, ali su kasnije viđeni u Tokiju zajedno. Prema pisanju Njeni roditelji su se osetili prilično izdanim nakon što su saznali da im ćerka ipak ne napušta kontroverznog repera, pored kojeg je postala napoznatija zbog odeće koju (ne)nosi na sebi tokom zajedničkih izlazaka.

(Ona.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Još jedan skandal Kanje Vesta: Bacio Gremi u wc šolju, pa urinirao po njemu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica