• 0
 ≫ 

Želite da čujete njeno da? 5 najboljih destinacija za prosidbu

 ≫ 

Treba uzeti u obzir da u Evropi jednostavno postoje mesta koja mnoge asociraju na ljubav

  • 0
Prosidba, veridba Foto: Pixabay

Prosidba je lična stvar i nema sumnje da bi na osnovu poznavanja partnera trebalo da odaberete pravi trenutak za ovaj važan životni događaj.

Nekome će možda smetati gužva, dok će neko uživati ako to bude scena kao iz bajke. Ima i onih koji uopšte neće biti oduševljeni idejom da u tako intimnom činu učestvuju i drugi ljudi.

Ipak, prosidba na odmoru uvek je popularna opcija. Treba uzeti u obzir da u Evropi jednostavno postoje mesta koja mnoge asociraju na ljubav. Pa ako se spremate na put, a želite da zaprosite svoju izabranicu, evo nekih predloga koje navodi Euronews.com.

Finska Helsinki Foto: Shutterstock

5. Opustite se u saunama u Helsinkiju

Možda predlog deluje iznenađujuće, ali to je samo na prvi pogled tako. Hladna Finska dobar je predlog za neke parove. Helsinki nudi ne samo snežne vidikovce, sa veličanstvenom arhitekturom i zanimljivim lokalima, već je odlično pozicioniran i kada su u pitanju parovi i sadržaj koji oni žele. Tu je uključena i kultna sauna „Loyly“ i izuzetno zanimljiva botanička bašta „Kaisaniemi“.

Edinburg Foto: Pixabay.com

4. Edinburg nudi fenomenalan pogled

Brojne banje u Edinburgu zaslužne su što se ovaj grad našao na visokom, četvrtom mestu liste najboljih destinacija za prosidbu.

Čak i ako ne želite da izabranicu svog srca zaprosite na otvorenom, iako Edinburg nudi neka od mesta sa fascinantnim pogledom, možete se odlučiti za neki od odličnih hotela i restorana.

3. Ljubav je u vazduhu u Madridu

Za ljubitelje umetnosti ili hrane ovaj španski grad je dobar izbor. Ljubav će se sigurno osećati u vazduhu nakon popodnevnog lutanja kroz muzej Prado, večernjeg uživanja u tapasima ili finom španskom vinu.

Jedan od predloga je i park „El Retiro“, koji se nalazi na Listi svetske baštine UNESCO-a.

2. Planirajte da to bude u Londonu

Neće svakome London ubrzati srce, ali uz toliko atrakcija nije ni čudno što se mnogi odlučuju da zaprose svoju bolju polovinu baš ovde. Ako ste u potrazi za živopisnim mestom za prosidbu, naći ćete ga u Londonu.

Grad Pariz Foto: Shutterstock

1. Pariz je bez sumnje Grad ljubavi

Jedan od najromantičnijih gradova na svetu, Pariz je sa razlogom okarakterisan i kao Grad ljubavi i kao Grad svetlosti. Baš zato se i smatra najboljom destinacijom da iz njenih usta čujete „Da!“.

Video: Recept za odmor iz snova: Antički dvorac, visoka moda i vrhunsko vino na najvećem jezeru Italije

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja