• 0

Na ovim destinacijama vojvoda i vojvotkinja od Kembridža najradije odmaraju

Od skijanja u francuskim Alpima do uživanja u boravku u prirodi sa decom, ovo su destinacije u svetu koje čuveni par najradije posećuje

  • 0
Kejt Midlton Princ Vilijam Foto: The Duke and Duchess of Cambridge/Kensington Palace/PA/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako sebi mogu da priušte posetu impresivnim destinacijama, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža biraju ušuškana mesta za odmor. Od skijanja u francuskim Alpima do uživanja u boravku u prirodi sa decom, ovo su destinacije u svetu koje čuveni par najradije posećuje.

Kurševel

Poznato je da par voli skijanje. Zapravo je njihova veza otkrivena tokom boravka u poznatom švajcarskom ski-centru Klosters 2004. godine.

Kurševel 1850, Francuska, skijanje Foto: Pixabay/453169

U martu 2016. godine su Vilijam i Kejt baš u Kurševel odveli princa Džordža i princezu Šarlot na prvi zajednički odmor. Istu destinaciju su posetili tokom uskršnjih praznika ove godine, dodajući u društvo i princa Luja.

Jezero Rutundu, Kenija

Osamljena koliba na obali ovog kenijskog jezera je pre skoro 12 godina postala jedno od najpoznatijih mesta na svetu. Tada je princ Vilijam odabrao baš ovu lokaciju da na njoj zaprosi izabranicu svog srca.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели stacey with an 'e' (@mawia_love)

Okružena planinama i bujnim šumama, ova oblast je karakteristična po pejzažima koji oduzimaju dah. Par je uživao u pecanju i opuštanju, daleko od očiju znatiželjnika.

- Volim toplu vatru i sveće. To je tako romantično! Nadam se da ću se uskoro opet vratiti – navela je Kejt u Knjizi utisaka, prenosi "Cntraveller".

Mistik

Privatno karipsko ostrvo Mistik (engl. Mistique) još je jedna od destinacija koju rado posećuju vojvoda i vojvotkinja. Istini za volju, Kejt je tamo letovala mnogo pre nego što je upoznala Vilijama.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели SmartFlyer | Travel Agency (@thesmartflyer)

Pored toga što su često zajedno boravili na Mistiku, tu je i princ Džordž često slavio rođendane. Poslednji put su ovo ostrvo posetili 2019. godine.

Tresko, ostrvo Scili

Tokom pandemije su se i članovi kraljevske porodice okrenuli nekim skromnijim destinacijama. Ostrvo se nalazi u arhipelagu, nedaleko od obale Kornvola.

Princ Vilijam Foto: Tanjug/AP

Sa ocem i majkom, princom Čarlsom i princezom Dajanom, Vilijam i Hari su posetili ovo ostrvo 1989. godine. Zanimljivo je pomenuti da će ostrvo Scili jednog dana, kada se za to steknu uslovi, pripasti upravo Vilijamu, jer je Tresko sastavni deo vojvodstva Kornvol, koje je privatno imanje princa Čarlsa.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели TravelInfluencer (@worldwidetravelinfluencer)

Severno ostrvo, Sejšeli

Medeni mesec je par proveo na Severnom ostrvu (engl. North island), u grupaciji Sejšela. Ovo privatno ostrvo važi za najekskluzivnije, ali i najskuplje na Sejšelima. Na njemu se nalazi 11 vila, svaka posebno dizajnirana.

Mnogi poznati parovi biraju baš ovu lokaciju za medeni mesec. Među njima i Džordž i Amal Kluni, koji su ovde boravili 2014. godine tim povodom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja