• 0

Bez razmišljanja - Definitivno najpovoljnija i najkvalitetnija destinacija za LETO 2023 je TUNIS

Iskoristite First Minute ponudu u Wayoutu i popuste čak do 45% do kraja januara

  • 0
Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Zbog poverenja koje nam poklanjate svake godine u sve većem broju, za vas smo pripremili nove avanture na novim destinacijama. Predstavljamo vam novi biser iz Afrike, posle mnogo godina ponovo u ponudi naše agencije – dobrodošli u Republiku Tunis. Posle Egipta, Kipra i UAE za koji smo, zahvaljujući vama broj 1 odlučili smo da za sezonu 2023. za vas pripremimo drugu stranu severne Afrike.

To je bio razlog da se Wayout tim uputi na ovu destinaciju i za sve naše goste pripremimo ponudu i prenesemo najsvežije informacije kako o hotelima tako i o samoj destinaciji. Kao što smo već napisali, Tunis je država na severu Afrike, a okružuje je Sredozemno more oko koga su se oblikovala obala duga 1300km, sa sitnim, belim peskom.

Najpoznatiji turistički centri u Tunisu su: Hammamet, Sousse, Monastir, Yasmine Hammamet, Port el Kantaoui i Mahdia.

Hammamet i Yasmine Hammamet je grad koji gosti rado biraju. Pogodan je za sportove na vodi, a ovo mesto kao i sve ostale turističke centre krase prelepe plaže. Grad je smešten na jugo-istoku i pripada regiji Nabeul. Od grada Tunis udaljen je 65km. Neki od hotela iz naše ponude u ovom gradu su: Mehari Hammamet Thalasa &SPA 5* koji odiše luksuzom i modernim dizajnom, Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet 5* - hotel iz poznatog lanca hotela čiji je kvalitet već poznat kod srpskih turista,Iberostar Averreos 4* i mnogi drugi.

Sousse je važan tunižanski turistički centar i jedan od najvećih gradova ove države. Grad je poznat po brojnim barovima i lokalima gde je provod zagarantovan. Hoteli koje vam preporučujemo su: , Movenpick Marine 5*, Riadh Palms 4*, Marhaba Club 4*.

Monastir je grad udaljen 160km od grada Tunisa, sa internacionalnim aerodromom. Karakteristično za ovaj grad su duge peščane plaže, a grad obiluje velikim brojem istorijskih lokaliteta. U Monastiru možete da izaberete hotele Skanes Serail 4* Lux, Delphine El Habibe 4*Lux, Royal Jinene 4*.

Iako je već poznato da Mahdia krije najlepše plaže u Tunisu, malo je poznato da je Mahdia mesto gde se nalazi zvanično najlepša plaža Afrike! U ovom gradu možete da birate između Iberostar Royal El Mansour 5* čija je usluga nadaleko poznata i koji najčešće bira mlađa populacija. Mahdia Beach &Aquapark 4* Lux porodičan hotel sa velikim izborom zabave za decu i još mnogo drugih hotela iz naše ponude.

Port El Kantaoui je turističko naselje novijeg datuma, Nova Marina i bele kuće izgrađene u tuniskom stilu dominiraju ovim delom Tunisa. Nalazi se 10km od centra Sousse. Hotel iz ovog mesta kome bismo posvetili posebnu pažnju je Sentido BelleVue Park 5*, porodičan i miran hotel sa aqua parkom.

Delphine El Habib 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi u turističkoj zoni Monastira. Udaljen je 350m od peščane plaže (ulica deli hotel od plaže), 500m od centra grada Monastira, 8km od aerodroma u Monastiru i 150km od aerodroma u Tunisu. Hotel raspolaže sa 202 sobe ima 2 restorana, 3 bara, snek bar, otvoren i dečiji bazen, zatvoren bazen, fitnes, masažu, frizerski salon, mini klub, mini golf, teniski teren, menjačnicu. Svaka soba ima kupatilo, terasu, klimu, TV sa satelitskim programom, telefon. Ishrana je na bazi švedskog stola-samoposluživanje.

Cooee President 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi u turističkoj zoni Monastira. Udaljen je 350m od peščane plaže (ulica deli hotel od plaže), 500m od centra grada Monastira, 8km od aerodroma u Monastiru i 150km od aerodroma u Tunisu. Hotel raspolaže sa 202 sobe ima 2 restorana, 3 bara, snek bar, otvoren i dečiji bazen, zatvoren bazen, fitnes, masažu, frizerski salon, mini klub, mini golf, teniski teren, menjačnicu. Svaka soba ima kupatilo, terasu, klimu, TV sa satelitskim programom, telefon. Ishrana je na bazi švedskog stola-samoposluživanje.

Skanes Serail 4* lux

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi na peščanoj plaži turističke zone Skanes, udaljen je 6km od centra Monastira, 12km od centra grada Sousse, 2km od aerodroma Monastir, 145km od aerodroma Tunis. Hotel raspolaže sa 214 soba, ima 2 restorana, snek bar (otvoreno samo tokom letnjih meseci), 3 bara (tokom letnjih meseci je raspoloživo 5 barova), otvoren i dečiji bazen, zatvoren bazen, đakuzi, masažu, teniski teren, mini klub za decu, mini golf, bilijar, menjačnicu, više sala za seminare i kongrese, prodavnicu, servis pranja i peglanja veša. Svaka soba ima kupatilo, terasu, klimu, TV sa kablovskim programom, telefon, fen za kosu. Korišćenje suncobrana i ležaljki, na plaži i kraj bazena je besplatno. Ishrana je na bazi švedskog stola-samoposluživanje.

Le Soleil Abou Sofiane 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Udaljen je samo 25km od aerodroma u Monastiru, 8km od centra Sousse i 30km od centra Monastira. Le Soleil Abou Sofiane Hotel poseduje oko 380 soba podeljene u dve zgrade na tri sprata. Svaka soba u hotelu ima svoj balkon ili terasu. Sobe su klimatizovane i standardno opremljene (mini bar, TV...). Svaka soba ima sopstveno kupatilo. U sklopu hotela je bašta i veliki spoljašnji bazen. Tu je i nekoliko restorana i barova: “Le Doyen”, a la carte restoran “Le Jasmine” sa tradicionalnom tunižanskom kuhinjom, Snack Bar na bazenu, Bar na terasi i mnogi drugi. Gostima hotela je na raspolaganju fitness centar, Kids Club, teniski teren, teren za odbojku na pesku, boćanje i vodeni sportovi. Za goste hotela se svakodnevno održavaju razne aktivnosti i tematske večeri.

Riadh Palms 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi u centru Susa. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide oko 40 minuta, a od Monastira oko 30 minuta. Hotel poseduje lep otvoren i mali zatvoren bazen, bazen za decu, mali gimnastički prostor, dve saune, salu sa video igricama, diskoteku, organizovanu zabavu za decu i odrasle. U okviru hotela nalaze se tri restorana, kao i 4 bara. Hotel ima 650 soba, sve su klimatizovane, sa telefonom, televizorom i kupatilom koje ima toalet u odvojenoj prostoriji. Sefovi se doplaćuju, mini-bar takođe. Internet je moguće koristiti kod recepcije. All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

Mehari Hammamet 5*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Mehari Hammamet smešten je južno od centra letovališta Yasmine Hammamet. Sobe su standardno opremljene, klimatizovane sa minibarom i balkonom. U sklopu hotela nalaze se 4 restorana. Glavni restoran je na bazi švedskog stola. Jedan od restorana je sa italijanskom kuhinjom i zakazuje se. Hotel poseduje teretanu, spoljašnji i unutrašnji bazen. Spa, wellness, hamam i parno kupatilo su takođe gostima na raspolaganju, uz doplatu. WiFi je dostupan samo na javnim površinama. Aerodrom Cartago u gradu Tunisu udaljen je 60km od hotela.

Sentido Bellevue Park 5*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Objekat LTI Bellevue Park se nalazi u letovalištu Port El Kantaui, a u ponudi ima privatni prostor na plaži, bazen na otvorenom i sadržaje za pripremu roštilja. Gostima ovog hotela sa 5 zvezdica na raspolaganju su vrt i klimatizovane sobe sa besplatnim WiFi internetom. Recepcija radi non-stop, a hotel poseduje i bazen u zatvorenom. Svaka smeštajna jedinica u ovom hotelu ima flat-screen TV sa satelitskim kanalima i balkon, dok se iz pojedinih pruža pogled na more. U svakoj jedinici se nalazi garderober. Kontinentalni ili doručak na bazi švedskog stola sa toplim i hladnim jelima služi se svakog jutra. Restoran u okviru ovog smeštajnog objekta nudi jela internacionalne kuhinje. Objekat LTI Bellevue Park ima i dečije igralište. Gosti mogu da igraju stoni tenis i pikado u hotelu. Sus se nalazi na 11 km od objekta LTI Bellevue Park, dok je Monastir udaljen 27 km. Do Međunarodnog aerodroma Enfida-Hamamet ima 22 km.

Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet 5*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Smeštajni objekat Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet se nalazi u Hamametu, na 700 metara od rimskog arheološkog nalazišta Puput. Nudi sezonski bazen na otvorenom. Ovaj hotel sa 5 zvezdica u ponudi ima besplatan WiFi i recepciju koja radi non-stop. Objekat se nalazi na 19 minuta hoda od vile Džordž Sebastijan (George Sebastian) i na 3,1 km od zabavnog parka Carthageland u Hamametu. Hotelske sobe obuhvataju prostor za sedenje, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, sef i sopstveno kupatilo sa bade-mantilima i besplatnim toaletnim priborom. Sve sobe su klimatizovane, dok pojedine imaju terasu. Svaka soba je opremljena mini-barom. Kontinentalni doručak je na raspolaganju svakog jutra u smeštajnom objektu Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet. Smeštajni objekat nudi i terasu. U hotelu Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet možete da igrate stoni tenis i pikado. Hotel Palace Hammamet Marhaba smešten je na 3,6 km od muzeja Kasaba u Hamametu i na 5 km od letovališta Jasmin Hamamet. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Enfida-Hamamet, udaljen 38 km od hotela.

Movenpick Marine 5*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Nalazi se u samom centru grada, na plaži, nadomak medine, glavnih trgovačkih ulica i korniša - popločanog šetališta kraj mora. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide oko 40 minuta, a od Monastira oko 25 minuta. Hotel ima 4 bara i 6 restorana u zgradi, na plaži i oko bazena, zatvoreni bazen u okviru Marine Spa centra, jedan otvoreni bazen s morskom i dva sa slatkom vodom. Menjačnica, ambulanta, prostorija za prtljag. Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu). Hotel sadrži 588 soba, 36 luksuznih i jedan predsednički apartman. Sve sobe su opremljene LCD ekranom sa kablovskim i satelitskim programima, individualnom klimatizacijom, direktnom telefonskom linijom sa elektronskom sekretaricom, internet priključkom, sefom, aparatima za čaj i kafu, kao i mini-barom. All inclusive usluga je na bazi švedskog stola. Veliki izbor sportova od odbojke do vožnje džet-ski-a i letenja padobranom.

Sentido Phenicia 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Jedan od najstarijih i najpoznatijih hotela u Tunisu koji svojim sadržajima i uslugom prevazilazi zvaničnu kategorizaciju. Pored recepcije i prostranog lobija, gostima su na raspolaganju nekoliko tematskih restorana i barova, bar na plaži, nekoliko butika i prodavnica). Hotel poseduje zatvoreni i dva otvorena bazena, od kojih se jedan greje tokom zimskog perioda, 5 teniskih terena, fitnes centar, teren za golf (udaljen najviše 3 km), igraonica, spa i wellness centar, dečije igralište, stoni tenis, pikado, mini golf, animatori, noćni klub sa di-džejem. Hotel ima 391 sobu koje su udobne i moderno uređene, klimatizovane, svaka sa terasom ili balkonom i pogledom na baštu ili more, kupatilom, fenom, satelitskom TV-om, kuvalom za čaj i kafu, telefonom. All inclusiva usluga je na bazi švedskog stola.

Thalassa Mahdia 4*

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Lokacija: Nalazi se na prelepoj peščanoj plaži, jednoj od najlepših plaža u Tunisu, okružen bujnim mediteranskim vrtovima. Hotel je udaljen oko 4km od gradića Mahdie i njene živopisne luke, a prodavnice, restorani, kafići su na manje od kilometer i do njih se stiže prijatnom šetnjom. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 4 sata, od Enfide oko 1 sat i 45 minuta, a od Monastira oko sat vremena. Hotelska ponuda: Hotel poseduje 3 restorana, od kojih glavni ima zatvoreni i otvoreni deo sa terasom, gde se služe internacionalna i lokala jela. U sklopu hotela nalazi se i 5 barova, recepcija radi non-stop, bašta, terasa za sunčanje, sobe za nepušače, lift, soba za prtljag, prodavnice u hotelu, menjačnica, suvenirnica, faks/fotokopiranje, snek bar, ambulanta, diskoteka, prostorije za sastanke i bankete, usluga pranja veša (uz doplatu), frizerski/kozmetički salon, masaže i thalasso terapije u Elyssa Thalassa Spa centru u kojem se nalazi i sauna, tursko kupatilo, jacuzzi i zatvoreni bazen sa thalasso bazenom. Otvoreni bazen i dečiji bazen nalaze se usred velike bašte. Teniski tereni, tereni za mini golf, dečije igralište, tereni za košarku, fudbal, odbojku, kuglanje, stoni tenis, mini klub za decu 4-10 godina, kao i program animacije za decu 10 -14 godina. Tu su i otvoreni (sezonski ) i zatvoreni bazen (tokom čitave godine) sa slatkom vodom, i poseban zatvoreni bazen sa slanom vodom u okviru thalasso centra. Rekviziti za nemotorizovane sportove kao što su kanu, pedalina i windsurf iznajmljuju se na plaži i besplatni su, dok se motorizovni sportovi dodatno plaćaju. Ležaljke i suncobrani su besplatni , a peškiri su uz depozit. Bežični internet je dostupan u čitavom hotelu i korišćenje se naplaćuje. Hotel je idealan za porodice ili parove. Sobe: Luksuzan hotel na 3 sprata koji raspolaže sa 233 sobe. Sve sobe imaju balkon ili terasu. Sobe su opremljene kupatilom sa fenom i tuš kadom, WC-om, SAT tv-om, klimom, telefonom. Sef i mini bar se dodatno plaćaju.

The Mirage Resort & SPA 5* Lux

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Hotel je smešten na svojoj plaži koja je na raspolaganju gostima hotela. Hotel raspolaže sa 320 soba, raspoređenih u nekoliko različitih tipova objekata. Svaka soba poseduje balkon ili terasu i sopstveno kupatilo. Sobe su standardno opremljene: SAT TV, klimu, mini bar, sef, fen za kosu... Za goste koji koriste all inclusive uslugu na raspolaganju je glavni restoran za doručak, ručak i večeru, kao i nekoliko a la carte restorana. Gostima na raspolaganju je i nekoliko barova. Hotel ima 3 bazena na otvorenom, bazen za decu, fitness centar, tenis, animacije, odbojka na plaži....

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Wayout

Foto: Promo/ Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja