• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sajam turizma je prošao, ali POPUSTI JOŠ UVEK TRAJU u agenciji Viva Travel

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nakon održanog ovogodišnjeg Sajma turizma kada svi jure sajamske popuste brojnih izlagača, u agenciji "Viva travel" ih još uvek možete iskoristiti, i to ne samo popuste na letovanja već i na obilaske evropskih gradova

  • 0
Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Sve do 05. marta imate mogućnost da rezervišete svoj letnji odmor ili posetite neku metropolu tokom prolećnih praznika po dosta povoljnijim cenama jer je agencija "Viva travel" produžila svoje sajamske popuste.

Svim prolećnim putovanjima je nešto zajedničko: beg iz svakodnevice i uživanje u suncu na nekom lepom mestu. Ono što nas prvo očekuje jeste praznik svih žena 8. Mart, pa onda uskršnji i prvomajski praznici kada se i najčešće putuje u evropske metropole. Sada možete rezervisati neko od putovanja po sniženim cenama. Aktuelne su i ultra last minute ponude, poput one za Istanbul - grad na dva kontinenta bogate istorije i kulture. Avio aranžman i hotelski smeštaj po ceni od 299€ je zakazan za 11.03.

Izbor gradova je svakako veliki – od Beča, Praga, Soluna, Atine preko Milana, Toskane, Napulja, Sorenta do Pariza, Barselone, Lisabona

Italijanski gradovi zauzimaju najviše prostora na listi ponuda za putovanje tokom proleća i leta, što je potpuno razumljivo. Siciliji je teško odoleti, samo je pitanje da li ćete je posetiti za Uskrs, Dan rada ili je sačuvati za letnji odmor. Aranžmani su mogući na 3, 4, 6, 7, 10 ili 11 noćenja. Jedno od najpoznatijih letovališta je i Sorento – romantični grad sunca, otmen, gostoprimljiv i prepun mediteranskog duha. Prve smene na 8 dana počinju 23.06.

Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Ponude za letovanje su odavno spremne, a među najtraženijim su sigurno avonski paket aranžmani za Grčku, Tursku, Egipat.

U pojedinim hotelima se može uštedeti i do 52% kao što je slučaj sa ponudom za Tursku - Antalija, Alanja, Kemere, Belek, Side. Svi hoteli imaju lepe plaže i dosta sadržaja za decu, pa su prava preporuka za porodični odmor. Isto važi i za Egejsku regiju – Bodrum i Marmaris, a aranžmani na 7 noći koji uključuju avio prevoz i hotelski smeštaj možete rezervisati po ceni već od 415€.

Popusti važe i za hotele u Egiptu, do -57%. Hurgada je savršeno letovalište za potpuno opuštanje i toplo more tokom čitave godine. Još uvek možete naći mesta za direktne čarter letove u aprilu i maju, a onda kreće letnja sezona!

EGIPAT - Leto / 10, 11 noći / od 13.06. = od 635€

Neki od hotela koje vam preporučujemo za leto 2023:

Viva Travel Foto: Promo/ Viva Travel

Agencija "Viva travel" svake sezone uvodi novu destinaciju u svoju ponudu. Ovog puta "osvežena" je petodnevnim aranžmanom za KAIRO. Prvi polazak je planiran za 19. maj, a onda slede sledeći termini: 8.9; 22.9; 20.10; 10.11. Ovakva avantura uljučuje: Kairo – Plato Giza – Nacionalni muzej – Plovidba Nilom – Aleksandrija – Stari Kairo i Koptska četvrt – Citadela – Han el Halili.

Neke destinacije su standardno i tradicionalno u ponudi, poput Grčke - Zemlja koju Srbi posećuju sigurno bar jednom godišnje. Najčešći razlog za to je prelepo more kojim raspolaže. U prvim smenama od polovine maja i početkom juna možete letovati u Grčkoj po neverovatnim cenama.

Izdvajamo neke od destinacija iz široke ponude čiji aranžman uključuje autobuski prevoz i smeštaj na 10 noćenja:

Parga | 16.05. od 65€

Neos Marmaras | 19.05. od 59€

Pefkohori | 19.05. od 99€

Stavros | 22.05. od 55€

Tasos | 22.05. od 55€

Lefkada | 26.05. od 65€

Više informacija o svim aranžmanima možete dobiti u poslovnici agencije "Viva travel" ili putem njihove zvanične prezentacije www.vivatravel.rs.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja