• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

KOJI HOTEL U ANTALIJI SVI OBOŽAVAJU: Podsećamo vas da iskoristite pogodnosti ranih rezervacija za Porto Bello

Vreme čitanja: oko 2 min.

Antalija nije samo letovalište, to je dvomilionski grad, koji itekako živi tokom cele godine, pa je uvek interesantan, kako za kupovinu i obilaske kulturno-istorijskih lokaliteta, tako i za posete restoranima, kafićima i za noćne izlaske

  • 1
Hotel Porto Bello

Foto: Promo/ 1A Travel

Jedan od najtraženijih hotela ovog čuvenog grada svakako je Porto Bello Hotel 5*. Hotel se nalazi na svojoj privatnoj plaži, izdvojenom delu poznate gradske plaže Konjalti, a od centra gradske vreve Antalije udaljen je oko 6 kilometara. Taman toliko da se možete odmoriti od gužve i buke, ali ne predaleko, ukoliko se te iste buke i gužve uželite u toku odmora. Sa osvrtom na odnos cene i kvaliteta usluge, hotel je odličan izbor i za porodični odmor, za parove bez dece, kao i za mlade. Hotel ima svoju 150 metara dugu šljunkovitu plažu, na kojoj su suncobrani, ležaljke i dušeci na raspolaganju gostima bez doplate.

Gurmanima i svima onima koji cene kvalitetnu hranu su na raspolaganju glavni restoran "Palm", a za dalje uživanje i opuštanje tu su i dva bara ("Beach" i "Snack"), i naravno diskoteka, ako vas ponese raspoloženje i topla antalijska noć. Hotel ima otvoren i zatvoren bazen, bazen sa toboganima, a za najmlađe su tu mini klub (4 - 12 godina) i dečiji bazen.

Porto Bello Hotel 5* ima dnevne i večernje animacije i muzički program, više vrsta sportskih terena i igrališta, saunu i tursko kupatilo. Uz toliko sadržaja, svaki gost će pronaći svoj kutak sreće. Hotelska usluga je na bazi All Inclusive koncepta - samoposluživanje. Možete izabrati među najrazličitijim jelima u glavnom restoranu, za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, ponoćnu užinu. Zaboravite na održavanje linije, jer tokom celog dana na raspolaganju su vam keks, sendviči, kafa, kolači, razne užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Zaista ćete u ovom hotelu uživati u svim segmentima svog odmora.

Ono što Porto Bello Hotel 5* čini još primamljivijim, jeste činjenica da pripada specijalnoj kategoriji "dvoje dece gratis", pa u njemu deca do 13 godina borave potpuno besplatno. Za prijatan boravak cele porodice, tu su posebne porodične sobe, veličine 54m2, sa dve prostorije odvojene vratima. Do kraja meseca, čak 20% popusta za ovaj hotel.

Ako preferirate all inclusive koncept za letovanje, a sve navedeno do sada vam se dopalo, sigurno ste na dobrom putu da pronađete svoj izbor za leto koje dolazi. Samo zamislite sebe i svoje najdraže pokraj plaže, uz miris mora i shvatićete da je vreme da isplanirate jedan fantastičan odmor. Celokupna ponuda agencije za 2023. godinu je na zvaničnom sajtu, a za sva pitanja i savete se možete obratiti kontakt centru na 011/655 78 00. Rezervaciju možete i sami uraditi online iz svog doma.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • miki

    27. mart 2023. | 15:40

    Dobra ponuda ok Hotel

    Podelite komentar