• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova avio-kompanija i nove rute: Aerodrom u Minhenu obogaćuje ponudu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Počev od 28. juna kompanija “Easyjet” će ponuditi liniju Minhen-Napulj, dok će hrvatski nacionalni avio-prevoznik od 27. juna ponuditi ostrvo Brač

  • 0
Lufthansa, avion, kompanija, logo Foto: Tanjug/AP

U nedelju 26. marta je počeo letnji red letenja na aerodromu u Minhenu, koji će važiti do 28. oktobra ove godine.

Nacionalna avio-kompanija počinje sa dodatnim letovima.

Neke od dugolinijskih ruta uključuju Meksiko Siti i japanski grad Osaka, dok će “Lufthansa” od 1. aprila imati linije i za Šangaj, a kasnije bi trebalo i za Peking.

Lufthansa, Lufthanza, kompanija, avion Foto: Tanjug/AP

Što se evropskih destinacija tiče, ponovo će biti dostupni letovi za Poljsku i to Žešov (Ržešov) i za francuski Bordo, ističe “Breakingtravelnews”. Prvi put će biti dostupni letovi ove kompanije i za Ovijedo, grad na severu Španije, dok većina ruta koja je bila dostupna pre početka pandemije, ostaje u ponudi ove avio-kompanije.

Još jedna novost odnosi se na povratak najvećeg aviona, čuvenog “Airbus A380”. Četiri aviona te kompanije biće korišćena za letove do destinacija na tlu Severne Amerike.

Avion letenje Foto: Pixabay.com/rauschenberger/Ilustracija

Kineska nacionalna avio-kompanija će ponuditi letove do Šangaja i Pekinga, dok se nekadašnji partner nemačke avio-kompanije, ANA (engl. Star All Nippon Airways) posle tri godine opet vraća i nudiće tri puta nedeljno letove za Tokio, počev od 27. marta.

Počev od 28. juna kompanija “Easyjet” će ponuditi liniju Minhen-Napulj, dok će hrvatski nacionalni avio-prevoznik od 27. juna ponuditi ostrvo Brač, kao šestu destinaciju za putnike minhenskog aerodroma.

Pored svih pomenuti kompanija, na ovom aerodromu će početi da leti i jedna nova, “Fly One”, koja po planu treba da ponudi letove do moldavske prestonice, grada Kišinjeva.

Tim povodom je izvršni direktor aerodroma u ovom nemačkog gradu, Džost Lamers izjavio da je sva prilika, shodno tolikom broju destinacija u narednom periodu, da će uspeti da se vrate na nivo pre početka pandemije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja