• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

SPREMNI STE ZA PRVO LETOVANJE U MARSA ALAMU: Već od aprila, direktnim letom na sve popularniju destinaciju

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu

  • 0
Hotel  Casa Blue Foto: Promo/ 1A Travel

Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru.

Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju šarenih ribica, oktopoda, čak i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Do sada je odlazak u Marsa Alam podrazumevao let do Hurgade, a zatim dug, i budimo iskreni, naporan transfer. Od aprila ove godine biće direktnih letova čarterom za Marsa Alam, što je dodatan razlog da što pre rezervišete svoj hotel na ovoj sve popularnijoj destinaciji.

Osim ove čarter linije, važno je da znate i da su čarteri za Tunis i Antaliju, osim sa polascima iz Beograda, na raspolaganju i sa polascima iz Niša.

Casa Blue Resort 5* nalazi se u mestu Marsa Alam, oko 230km od aerodroma u Hurgadi.

Luksuzno odmaralište smešteno u jednoj od najlepših regija Marsa Alam idelnom destinacijim za ljubitelje podvodnog sveta, gde možete uživati u All Inclusive conceptu 24h i čarima crvenog mora. Hotel ne prima decu mlađu ispod 12 godina i za njih su obezbeđeni Kids room i igralište, kao i Aqua Park.

Hotel ima privatnu peščanu plažu sa lagano aktivnim programom joge, vodenog aerobika i jednom nedeljno zabava na plaži sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

Hotelski kompleks raspolaže sa nekoliko smeštajnih jedinica i sve imaju terasu/balkon, klima uređaj, sef, mini bar, SAT LCD TV, fen za kosu.

Superior room je veličine oko 36m2 sastoji se od jedne prostorije sa francuskim ležajem ( dimenzije 200cm) ili twin krevetima. Može imati pogled na baštu, more ili bazen. Hotel ima brojne druge tipove soba, koje osim što su prostranije i imaju više sadržaja, nose sa sobom i druge pogodnosti u vidu proširene usluge u hotelu. To su Deluxe jacuzzi, Romantic Deluxe, Swim up, Panoramic suite, Royal suite sa privatnim bazenom, Infinity suite.

Usluga u hotelu je All Inclusive koncept 24h doručak, ručak, večeru, kasna večera. Hrana je interaktivno iskustvo gde će kuvari kuvati na različitim stanicama, sve je sveže spremljeno u interakciji kuvara sa gostima. U konceptu su i užine i domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni i 2 a la cart restoran Oriental i Kai Japanese, Food court ( sneck restoran) i nekoliko barova – Lobby Bar, Relaxing Pool Bar, Main Pool Bar, Card room, Blue Stage Special Lounge, Friday Disco & Cafe. Dodatna doplata postoji za Friday Disco & Cafe ( plaća se hrana i uvozna pića), sveže ceđene sokove i sve ostalo van koncepta.

Casa Blue Resort 5* ima svoj manji šoping centar, konferencijsku salu, kliniku koja radi 24/7, shisha & tobacco corner, servis za pranje i sušenja veša, a moguće je iznajmiti limuzinu i organizovati transfer do aerodroma.

Hotel ima bazen za odrasle, jedan dečiji bazen, aqua park, odbojku na plaži, boćanje, fudbal, stoni tenis, pikado i ostale dnevne animacije i večernji program. Dodatna doplata postoji za usluge ronilačkog centra, sportova na vodi, bilijar, jahanje konja, Wi-Fi internet i ostalo van koncepta.

Casa Blue Resort 5* poseduje Spa centar, ali se sve usluge plaćaju - sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani.

Na zvaničnom sajtu agencije brzo i lako možete izvršiti online rezervaciju. Ako se kojim slučajem zbunite od velike ponude hotela, možete pozvati kontakt centar agencije, na broj 011/655 78 00, i ljubazni zaposleni će vam rado dati preporuku za hotel prema vašim željama i očekivanjima.

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja