• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

POTPUNO NOV HOTEL ČUVENOG LANCA: Destinacija je nova za većinu, a oduševiće ljubitelje Crvenog mora

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu

  • 0
Hotel Pickalbators Villagio Foto: Promo/ 1A Travel

Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru.

Do sada je odlazak u Marsa Alam podrazumevao let do Hurgade, a zatim dug, i budimo iskreni, naporan transfer. Od aprila ove godine biće direktnih letova čarterom za Marsa Alam, što je dodatan razlog da što pre rezervišete svoj hotel na ovoj sve popularnijoj destinaciji.

Osim ove čarter linije, važno je da znate i da su čarteri za Tunis i Antaliju, osim sa polascima iz Beograda, na raspolaganju i sa polascima iz Niša.

Pickalbatros Villaggio Resort Portofino 5* se nalazi u regiji Marsa Alam. Hotel je udaljen od aerodroma Marsa Alam 40 km, a od aerodroma u Hurgadi je 260 km. Hotel je udaljen od regije Port Ghalib 40 km.

Hotel je otvoren 2023. godine pripada poznatom lancu Pickalbatros. Tradicionalno odmaralište gde možete uživati u egipatskoj kulturi i tradiciji. Resort nudi niz sportskih sadržaja i aktivnosti, idealan kako za parove tako i aktivan porodičan odmor gde ćete se ponovo povezati sa prirodom. Hotel raspolaze sa ukupno 460 smeštajnih jedinica, nekoliko restorana i barova.

Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži sa postepenim ulazom u more, veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna za goste hotela.

Pickalbatros Villaggio Resort Portofino 5* u ponudi ima 522 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, SAT LCD TV, minibar, fen za kosu, sef, ketler, Wi-Fi internet, mini bar.

Sobe su podeljene na Standardne, Superior, Family Deluxe, Royal Suites i Villas rasporedjene u manjim zgradama. Dodatno se plaća: room service, telefon.

Usluga u hotelu Pickalbatros Villaggio Resort Portofino 5* je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel sadrži i nekoliko restorana, Shell Fish – a la carte restaurant, El Khan – restoran orijentalne kuhinje, Bella Chicken, Soprano Restaurant – restoran italijanske kuhinje, Mediterranean Restaurant, Lounge Restaurant, Taj Restaurant – restoran azijske kuhinje. Tu je i nekoliko barova: Lobby Bar, Terracce Bar, 3 Pool Bars, Red Sky Bar, Habiba Beach Bar, Sports Bar, Colombus Cafe, 2 Aqua Bars i Disco Bar. Dodatno se plaćaju: sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Od dodatnih aktivnosti, koje su gostima često veoma zabavne, ali se ne nalaze u okviru plaćene usluge, tu su vožnja kvadova, časovi jahanja, tenis, mini golf i bilijar.

U okviru hotela nalazi se 12 bazena na otvorenom, od kojih se 10 greju tokom zime, zatim 3 dečija bazena, Aqua Park sa 32 tobogana, marina, kids club, diving centar, sportovi na vodi, fudbalski i teniski teren, dnevne i večernje animacije. U okviru usluga iz domena spa&wellness, uz doplatu su na raspolaganju: masaže, kao i drugi tretmani za negu lica i tela.

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja.

Možda ste Hurgadu obišli uzduž i popreko, ali i dalje želite da svoj letnji odmor provedete na obali Crvenog mora, pa je ovaj, ili neki drugi hotel iz ponude za ovo mesto, idealna ideja za leto pred vama. Ko još nije nikada bio u Hurgadi, to svakako treba pod hitno da ispravi. Čim odaberete destinaciju i hotel po svojoj meri, možete i samostalno uraditi online rezervaciju. Za bilo koji vid pomoći, pozovite call centar na broj 011 655 78 00.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja