• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ekstremna avantura na vodi! Oaza luksuza u divljini čeka vas uz obalu Tare

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sanjate o begu u srce prirode? Nedostaje vam adrenalin, a ipak niste sasvim spremni za potpuno divlje iskustvo i ne odričete se udobnosti? Verujete da u nekoliko dana nije moguće uklopiti susret lepote prirode i komfor modernog smeštaja?

  • 0
Trio Lux Resort Foto: Promo/ Trio Lux Resort

Avantura koja čeka da bude otkrivena može se naći na svega nekoliko sati od Beograda. Tik uz obalu reke Tare, osim luksuzog odmora čeka vas neverovatno adrenalinsko iskustvo u srcu prirode.

Nije reč samo o običnom odmoru. Okruženi planinskim vrhovima i zelenim šumama, gosti se bude svako jutro uz zvukove reke Tara, a okruženje i sadržaji Trio Lux Resorta nude dane ispunjene izazovima i osećajem slobode.

Svakako najuzbudljiviji momenat boravka definitivno je rafting na reci Tari. Osećaj silaska niz brzake i osvajanja valova pruža adrenalin i osećaj živosti koji se pamti! A iskusni vodiči sve vreme brinu o sigurnosti učesnika, pa se bezbrižno možete prepustiti zabavi.

Savršen spoj prirode, avanture i udobnosti

Ipak, u Trio Luxu nije reč samo o raftingu. Resort nudi raznolike aktivnosti za sve uzraste -bilo da se radi o planinarenju, kanjoningu ili istraživanju nacionalnog parka Sutjeska. Osim već predloženih programa, mašti posetilaca se ostavlja da sami osmisle željeni aranžman.

Nakon ispunjenog dana, gosti se mogu opustiti u udobnosti svojih bungalova, uživati u kupanju u otvorenim bazenima, otkrivati ukuse specijaliteta ​​lokalne kuhinje ili se prepustiti miru i tišini prirode koja ih okružuje.

Uživanje u luksuznim smeštajnim jedinicama koje su opremljene svim modernim pogodnostima, pružajući vam udobnost dok istražujete divljinu oko sebe, podrazumeva se.

Ekstremna avantura na vodi - da vaš tim bude jači i složniji

Trio Lux Resort čest je domaćin korporativnih tim bildinga jer nudi prostor za seminare, skupove, konferencije svih vrsta i edukacije, sa obezbeđenim Wi-Fi i opremom za prezentacije, a što je najvažnije pruža mogućnost izbora atraktivnih i avanturističkih aktivnosti za svaki tim - rafting Tarom, kanjoning kroz kanjon reke Hrčavke, pešačku turu do Trnovačkog jezera, obilazak prašume Perućica …

Dva hektara zelene travnate površine omogućavaju organizaciju i mnoštva sportskih igara i nadmetanja. Na raspolaganju su teren za odbojku, stoni tenis, stoni fudbal , pikado…Večernje žurke uz živu muziku i druženje u restoranu uz bazen ili otvoreno ognjište se podrazumevaju.

Ako tražite mesto gde se susreću ljudi željni pustolovine Trio Lux Resort- rafting Tara je nezaobilazna destinacija - iskusićete nezaboravan boravak u srcu prirode i ostati očarani lepotama ovog jedinstvenog kraja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja