• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati turistički bloger stavio Srbiju na prvo mesto svoje liste i pokrenuo diskusiju na Instagramu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zahvalio mu se i srpski reprezentativac

  • 1

Turisti u Srbiji vrlo lako pronađu zabavu, ali i dobru hranu, prelepe znamenitosti i mesto za predah. Iz godine u godinu naša zemlja broji sve više posetilaca, a jedan turistički bloger iz Amerike je blago rečeno oduševljen onim što je video i doživeo u Srbiji.

U pitanju je Dru Binski (33), dečko iz Dalasa koji je posetio sve zemlje na svetu. On na svojim nalozima na društvenim mrežama kao i na blogu redovno objavljuje zanimljivosti o zemljama u kojima se nalazi. Dru čak drži i Ginisov rekord za najbrže spakovan kofer, a držao je i rekord za najviše (12) poseta UNESCO-voj svetskoj baštini za 24 sata, piše "Vikipedija".

Dru je na "Instagram" nalogu podelio listu najbolje ocenjenih zemalja u Evropi po njegovom mišljenju, i pogodite šta? Srbija se našla na prvom mestu!

Ono što se vidi na njegovoj objavi na Instagramu, Srbija je zauzela prvo mesto, ostavivši iza sebe Češku (2), Španiju (3), Gruziju (4) i Portugaliju (5) na samom vrhu liste. Odmah su počeli komentari da se nižu, naravno bilo je i pozitivnih i negativnih. Od toga da primi pozdrave iz Srbije do onih "po kojim kriterijumima je stavio Srbiju na prvo mesto".

Između ostalih, komentar je ostavio i srpski reprezentativac u košarci Dušan Ristić:

- Zahvalan na tome što si odabrao Srbiju za zemlju broj jedan koju treba posetiti. Uvek si dobrodošao i hvala na svim sjajnim sadržajima koje nam nudiš - napisao je Ristić.

Sve u svemu, ukusi su različiti i nikome ne može sve biti po volji.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Najstarija pravoslavna crkva u Vojvodini ima specifičnu istoriju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Putovanja

Komentari

  • Mrki

    11. jul 2024. | 11:31

    Prvi smo po broju divljih deponija i zagadjenosti reka.

    Podelite komentar