Evo kako da napravite Baunti, Bonžitu i Čips kod kuće!

Omiljeni slatkiši su veoma skupi. Zato, mi vam donosimo recepte na osnovu kojih ćete popularne grešne poslastice moći da napravite u kućnoj radinosti

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Bojka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milena

    12. februar 2015 | 17:23

    Za Baunti kolac je potrebno,200 gr kondenziranog mleka,150gr kokosa,400gr secer u prahu,400 gr mlecne cokolade! PRIPREMA: U cinuju uluti mleko,dodati kokos i secer u prahu,to sve dobro izmesati dok ne dobijete gustu kremastu masu!ulijte smesu u kalupe ili neku posudu,staviti u hladnjak da se smesa ohladi i izvaditi iz kalupa i narezati na prutice,jedan po jedan prutic umacete u topljenu cokoladu i opet vratite u hladnjak da se stegne!!!

  • Bojka

    30. mart 2014 | 23:28

    Naravno da nije jednostavno, nema ni mera koliko čega... :-) vrlo koristan članak...

  • Nemanja Stanic

    30. mart 2014 | 17:28

    Da li su te posude jestive