Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Milena
Za Baunti kolac je potrebno,200 gr kondenziranog mleka,150gr kokosa,400gr secer u prahu,400 gr mlecne cokolade! PRIPREMA: U cinuju uluti mleko,dodati kokos i secer u prahu,to sve dobro izmesati dok ne dobijete gustu kremastu masu!ulijte smesu u kalupe ili neku posudu,staviti u hladnjak da se smesa ohladi i izvaditi iz kalupa i narezati na prutice,jedan po jedan prutic umacete u topljenu cokoladu i opet vratite u hladnjak da se stegne!!!
Podelite komentar
Bojka
Naravno da nije jednostavno, nema ni mera koliko čega... :-) vrlo koristan članak...
Podelite komentar
Nemanja Stanic
Da li su te posude jestive
Podelite komentar