• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Frikom sladoledi oduševili dijabetičare

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompanija Frikom je podržala mesec borbe protiv dijabetesa i donirala “Grandissimo Light” sladolede udruženjima za borbu protiv šećerne bolesti širom Srbije

  • 0

Članovi udruženja ljudi sa šećernom bolešću u Beogradu, Subotici, Šapcu, Vranju, Vrbasu, Sremskoj Mitrovici, Zrenjaninu, Nišu i Prokuplju uživali su u Frikomovom sladoledu namenjenom osobama obolelim od dijabetesa, a kojih u Srbiji ima oko 670.000.

Kompanija Frikom u svojoj ponudi “Grandissimo” sladoleda već dugi niz godina ima “Grandissimo Light”, proizvod sa smanjenim sadržajem sećera, ukusa čokolade i vanile, koji ne sadrži saharozu i ima nizak glikemijski indeks. Maltitol i eritritol su zaslađivači prirodnog porekla koji se u ovom proizvodu koriste kao zamena za šećer, čineći ga punopravnim članom porodice “Granidssimo”.

Foto: Promo Foto: Promo

Kao regionalni lider u proizvodnji i distribuciji sladoleda i smrznutih proizvoda, Frikom izlazi u susret potrebama svojih potrošača, a “Grandissimo Light” je jedan od proizvoda posebno namenjen potrošačima koji neguju zdrave navike i vode računa o svom zdravlju.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti