KAKO DA KUPITE NAJBOLJU LUBENICU? Četiri saveta za izbor zrele i slatke poslastice

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Иван
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • zatonjski lubenicar

    15. jul 2014 | 21:27

    postoje muske i zenske lubenice. ako znate da prepoznate zensku, onda ste kupili 100% slatku.

  • lubenicar

    14. jul 2014 | 01:12

    Velicina lubenice je jako bitna. Manje lubenice ma koliko da su zrele i socne one su uvek neukusne (bundevaste)i u principu nemaju slast kakvu imaju vece i krupnije lubenice. Sto veca lubenica to bolji ukus, naravno da je dovoljno zrela.

  • Иван

    13. jul 2014 | 12:50

    Код зреле лубенице шаре су дуж целе површине истоветне боје, нема жутих површина које одређују место зрења лубенице на земљаном тлу. У току сазревања лубеница се окреће како би равномерно сазревала.