Kad pročitate ovo, nećete ponovo jesti hleb!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Enjoy Coke
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • TRJOVAN

    18. jul 2014 | 02:19

    Mozda ima manje pesticida i toksina u GMO hrani. Pa nema, a ako ovdasnji pekari misle da zadrze musterije onda valjda mese zdrav hleb.

  • saladin veličanstveni

    17. jul 2014 | 22:46

    Britansko istraživanje,britansko u Britaniji,ne u SRBIJI!

  • Spasic

    17. jul 2014 | 21:58

    Domaci hleb nije nikakva novina u mojoj porodici. Zivimo u malom mestu, Zupi, tamo svako ima nesto svoje od poljoprivrede pa tako i zitarice koje uzgajamo, kako bi vi rekli, organski. Bez ikakvih pesticida, hemikalija... Posadis, nikne, sameljes i pravis sta ti srcu drago. E sad, mene interesuje kako je ovaj narod navikao da nesto sto je ,,organsko" placa duplo vise kada je proizvodnja toga duplo jeftinija? Troskovi prskanja, genetskog modifikovanja, bla bla bla... ne postoje. Kao sto rekoh, posadis i oberes. Zivi sam svedok toga i na moju zalost vise ne zivim sa svojom porodicom gde se postuje prirodno uzgajana hrana, vec u Beogradu trpam u sebe raznorazne supstrate inostranih laboratorija i to svesno. Ne zalim sebe toliko koliko zalim decu koja ce celi zivot jesti ,,hleb" iz marketa, ,,meso" crkotine i piti ,,vodu" koja opovrgava ono sto se uci u pocetnom stadijumu osnovne skole da voda nema ni miris ni ukus. Moji ce potomci prve zalogaje prezalogajiti tamo gde sam to i ja uradio jer je provereno dobro, ili mnooogo daleko od ove nase zemlje koja nema bas nekih aduta koji ce me u njoj zadrzati...